ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Nabízíme geofyzikální služby. Metody: Georadarová metoda: - přístroj SIR-10(výrobce GSSI, USA) - metoda založená na odrazu vysokofrekvenčních elektromagnetických vln od rozličných objektů Refrakční seismika: -48-kanálová digitální aparatura McSeis (Oyo, Japonsko) - metoda založená na měření rychlosti šíření elastických ...

Servis a instalace voda plyn kanalizace topení. Nabízíme menším spotřebitelům kvalitní práci, spolehlivost a rychlé jednání za rozumnou cenu.

Specializace: - ploché střechy - hydroizolace střech - zatravněné střechy - terasy - obrácené skladby střech. Dodatečné zateplení plochých střech. Rekonstruce a opravy.

Stavba a údržba silnic, chodníků, pokládka dlažby atd. Služeby: - frézování vozovek - sanace a opravy výtluků - pokládka a opravy krytů litým asfaltem - pokládka a opravy konstrukcí živičnou směsí - rekonstrukce vozovek, chodníků a ploch - novostavby vozovek, chodníků a ploch - dlaždičské práce, zámkové dlažby - zemní práce ...

Kvalitní zemní a výkopové práce pomocí kolového rypadla. (hloubení inženýrských sítí, stavebních základů, bazénů, jímek, apod...), možnost bouracího kladiva a odvozu materiálu. Bagr JCB - 3CX

Služby: - servis plastových oken-údržba - servis euro oken-údržba - servis rolet - výměny izolačních dvojskel - zabezpečení oken a dveří - výměny kování oken a dveří - řešení problémů s plísněmi - renovace zašedlých plastových oken - renovace euro oken - opravy oken a dveří po vloupání - technické poradeství zaměřené na okna a dveře - ...

Geodetická a geologická činnost. Zeměměřičské a kartografické činnosti. Služby: -zjištění a zhodnocení stávajících mapových podkladů -rešerše podzemních inženýrských sítí -vyhledání či ověření průběhu podzemních inženýrských sítí a jejich geodetické zaměření -zaměření území či staveniště v měřítku 1:2000 až ...

Rekonstrukce bytů a bytových jader. Provádíme: -rekonstrukce všech typů bytových jader -dodávka a montáž kuchyňských linek -obkladačské práce (veškeré keramické obklady a dlažby) -zednické práce -malířské a lakýrnické práce -stěrkové a štukové omítky -zvětšování bytu o prostor chodby -rekonstrukce podlah + izolace ...

Zabýváme se vodoinstalatérstvím a topenářstvím.

Provádění rekonstrukcí střech a nových střešních plášťů. Nabídka tesařských a klempířských prací včetně montáže střešních oken.

Intalatérské práce - rozvody vody, opravy a rekonstrukce. Topenářské práce: -rozvody tepla -podlahové vytápění -montáž kotelen -výměníky tepla. Plynařské práce: -instalace plynových zařízení -revize plynovodů a spotřebičů.

Truhlářství. Zakázková výroba, montáž a doprava: - atypická okna - atypické dveře - schody - podlahy - kuchyňské linky - ostatní výrobky dle představ klienta.

Zámečnické a montážní práce. Prodej, montáž a opravy pneumatických prvků POLIČSKÝCH STROJÍREN, a.s., PARKER a průmyslových armatur včetně pohonů. Prodej a opravy ovladačů(OK80, OK100, OD100)a ovládacích bloků(OB1A, OB2A, OB5, OB3A, OB21, OB22, EPOD1) dveří autobusů KAROSA-IVECO a SOR.

Hager - specialista na elektroinstalace. Elektrotechnický materiál. Plastové a oceloplechové rozváděče. Vestavné rozváděčové přístroje. Připojovací systémy.

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Služby při instalaci vodovodů, kanalizačních rozvodů, topení a dalších stavebních pracech. Uvedené práce zajišťujeme kompletně, včetně dodávky materiálu, vypracování projektů, zajištění revizí.

Intalatérské práce - rozvody vody, opravy a rekonstrukce. Topenářské práce: -rozvody tepla - podlahové vytápění -montáž kotelen -výměníky tepla. Plynařské práce: -instalace plynových zařízení -revize plynovodů a spotřebičů.

Služby: - geodetická a akviziční činnost ve výstavbě - zajistíme veškerou komunikaci s úřady včetně potřebných povolení a vyjádření k výstavbě - zaměření před výstavbou - zaměření pro kolaudaci. Zajistíme pro Vás vyhotovení studie objektu a následně projektovou dokumentaci pro stavební povolení. Vykonáváme veškeré geodetické ...

Inženýrská činnost ve stavebnictví: - inženýrské činnosti v přípravné fázi projektu - zajištění výběru zhotovitele projektové dokumentace DUR a DSP, včetně projektu EIA - zajištění zpracování dokumentace pro územní a stavební řízení, včetně dokumentace pro výběr zhotovitele (zhotovitelů) stavby.

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej výrobků předního výrobce pracovního oblečení: - pracovní oděvy a ochranné pomůcky pro většinu pracovních profesí včetně gastronomických zařízení. Zakázkové šití: - pracovní oděvy dle potřeb a vzoru zákazníka. Kompletní silnoproudé instalace od bytů, staveb supermarketů až po výrobní a průmyslové ...

Podlahy prodej a instalace: - PERGO - laminát - Karelia - dřevo - WICANDERS - korek. Výroba a montáž: - vestavěné skříně - posuvné dveře - nábytek na míru - paravány - bezpečnostní a protipožární dveře.

Zajišťujme dodaní veškerých materiálů a pokladku zámkové dlažby na klič - strojní a ruční, zemní - bourací a výkopové práce, bouraní objektu, provádíme montáže plotu a opěrných zdí, provádíme rekonstrukcí interiéru - malířské, zednické, obkladačské, dlaždičské, sadrokartonarske a jiné stavební práce. V Praze a okolí zajišťujeme úklid ...