ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Houseman.cz - Váš hodinový manžel v Praze Montáže: - Montáž a kompletace veškerého nábytku (IKEA, ASCO, JENA, apod.) - návrhy a výroba menších kusů nábytku a polic na míru, - návrhy a výroba vestavěných pater na spaní. Lepení: - Téměř čehokoliv s čímkoliv specielními i dvousložkovými lepidly (USA) praxe z modelářství. Zavěšení: - ...

Jsme firma, působící na území celé Prahy a okolí. Zabýváme se stavební činností, údržbou nemovitostí a službami spojenými s bydlením. Nedílnou součástí jsou komplexní služby na základě písemné smluvní dohody nebo jednorázové služby dle konkrétního požadavku.

Projektové práce a inženýrská činnost na energetických stavbách - plynové kotelny, výměníky, plynovody, tepelné sítě. Realizace : Topenářské a instalatérské práce, výstavba a rekonstrukce topných zdrojů, plynových kotelen, výměníků, stavba plynovodů, teplovodů. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - tyto práce se soustřeďují na ...

Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Mytí oken a fasád výškových budov, nátěry, čištění, opravy a renovace fasád, nátěry železných konstrukcí, stožárů vysokého napětí, montáže reklam, samonosných lešení, montáže a demontáže objektů, kácení a prořez stromů

Naše služby: - zemní práce - úklidy - demolice - stěhování.

Návrhy, instalace: - automatické zavlažovací systémy. Stavební práce. Výroba: - zahradní nábytek - dětské houpačky - pískoviště - altánky - pergoly.

Výroba. Dřevěné schodiště: - schodnicové zadlabané - schodnicové sedlové - bezschodnicové - vřetenové - obklady betonových schodišť Kovové schodiště: - schody, schodiště - interiérové schodnicové, dvounosníkové, vřetenové - exteriérové lomené, vřetenové - kovové schodiště.

Výkup, opravy, prodej autojeřábů, nákladních, speciálních vozidel, stavebních strojů, zprostředkování nákupu a prodej zahraničních autojeřábů vyšších nosností, pronájem a služby autojeřábem, prodej a zajištění náhradních dílů pro autojeřáby.

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2001 Výškové práce: - s použitím horolezecké zpřístupňovaní techniky - využití tam, kde je stavba lešení neekonomická nebo technicky obtížná. Fasády: - opravy, nátěry, revize, zateplení, mytí oken a nepřístupných ploch fasád pomocí vysokotlakých čističů KÄRCHER - instalace poutačů a reklam - ...

Služby: - geologické práce - projektování, provádění a - vyhodnocování geologických prací v oborech inženýrská geologie a hydrogeologie - konzultační činnost v geotechnice, včetně inženýrské geologie a podzemních staveb - geologické práce prováděné za účelem získání doplňujících údajů pro dokumentaci staveb - vyhledávání a ...

Kamenictví, kamenosochařství. Kamenické práce: -zpracování kamene -kamenné výrobky z přírodního i umělého kamene -ozdobné kamenné prvky

Geodetické práce: - geometrické plány-vyhotovení - vytyčení vlastnických hranic - zpracování dokumentace geodetické pro komplexní pozemkové úpravy, důlně-měřické - inženýrská geodézie - zaměřování a vytyčování stavby, inženýrské sítě - účelové mapy velkých měřítek - měření hloubek sonarem - tvorba GIS, MIS.

Pokládání a renovace podlah. Nabídka podlahových krytin.

Instalatérské práce: - sanita, topení - pozemní a inženýrské stavitelství - obchodní činnost Stavební činnost: - objekty - inženýrské sítě.

Provádíme instalatérské, topenářské a plynařské práce, dále čištění kanalizace a odpadů, zajišťujeme nonstop havarijní službu 24 hodin. Řešíme zakázky menšího i většího rozsahu. NABÍDKA: - Instalatéři - Topenáři - Plynaři - Čištění kanalizace - Čištění odpadů.

Provádíme průmyslové a stavební tepelné izolace. Naši klienti jsou např. z oborů: - energetika - petrochemie - vzduchotechnika - klimatizace - chladírenská zařízení. Spolupráce se zahraničními partnery. Tepelné izolace průmyslové: - průmyslové podniky - energetika - petrochemie - ochrana životního prostředí - kotelny - ...

Malování, lakování: - bytů, kanceláří, škol. Úklid. Malování: - schodišť - vestibulů.

Dodávka, montáž, servis ZTI a ÚT především: topné systémy, kotelny, výměníky, domovní a průmyslové plynovody. Zdravotně - technické instalace, zařizovací předměty a úpravny vody. Vše formou dílčích dodávek nebo dodávkou na klíč.

Elektroinstalační práce, opravy, rekonstrukce.

Kamenické práce. Výroba: - dlažba - obklady fasád - schodišťové stupně - parapety - kamenné desky - kuchyňské pracovní desky.

Stavební firma: stavební práce, stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky -výškové práce, montážní práce, demontáže -práce pod vodou (potápěčské) -práce v nedýchatelném prostředí -demolice, zpřístupňovací práce -sanace betonu -zateplení budov: -izolace, spárování -fasády: -čištění, opravy, nátěry, sanace ...