ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Truhlářská a sklenářská dílna Truhlářství: -nábytek na míru -bytový a kancelářský nábytek -skříně -vestavěné skříně -dveře -postele -ložnice -kuchyňské linky. Sklenářství: -zasklívání: -okna -dveře -výkladce -broušení a vrtání skel na stoly a do nábytku -řezání skla.

Zemní a stavební práce. Zemní práce: - liniové stavby - přípojky kanalizace, voda, plyn, elektro - bazény - základy. Doprava a přeprava: - doprava a přeprava výkopku, suti a sypkých materiálů. Stavby na klíč: - od projektu až po realizaci - rodinné domy - občanské stavby.

Profesionální společnost, zabývající se montáží silnoproudých, slaboproudých sytémů a kompletní činností v oboru stavenictví. Naše společnost, která vznikla v roce 2000, se zabývá kompletní činností z oblasti elektromontáží a stavebnictví. Naši pracovníci dbají Vašich konkrétních požadavků a díky své profesionalitě Vám je pomohou splnit. V ...

Nabízíme zámečnické a montážní práce, opláštění hal, montáž ocelových konstrukcí.

Topení, topenářské práce: - servisní služby – seřizování a opravy pojistných, redukčních, uzavíracích a zpětných armatur - zajištění kalibrace měřících přístrojů - doprava - poradenská činost - kompletace zakázek pro stavební i montážní firmy. Sortiment: - průmyslové armatury - topenářské armatury - plynové kotle a ohřívače ...

Společnost vznikla v roce 1990 a její činnost je zaměřena na elektroenergetiku. Našimi obory jsou: - úrovně nízkého a vysokého napětí - měřící a regulační systémy spotřeby elektrické energie u velkoodběratelů - elektroinstalace v objektech - projekty - revize - systémy řízení.

Výroba, montáž a repase truhlářských výrobků.

Prodej a pokládkou podlah. Nabízíme dřevěné podlahy, laminátové podlahy, marmolea, PVC, koberce a dřevěné dlažby. Dodávky dveří a dveřních zárubní včetně montáže. Poskytujeme služby designera.

Stavební činnost: - rekonstrukce - novostavby a přístavby - půdní vestavby - zednické práce - obklady a dlažby - sádrokartonové konstrukce

Nabízíme služby v oboru pohotovostní opravy elektro, elektroinstalace, revize elektro, ochrana proti přepětí a regulace vytápění.

Služby: - elektromontážní práce - průmyslové a bytové rozvody do 1000V - stavební činnost včetně pomocných prací. - hromosvody - výchozí a periodické revizní zprávy - technické návrhy včetně kompletní projektové dokumentace - rozvody státních a domácích telefonů - videotelefony - rozvody společných televizních antén.

Výroba, dodávka, montáž. Krovy: - klasické vázané - na nově budované objekty - na rekonstrukce - na památkové objekty - repliky starých krovů - úpravy krovů - hoblování, profilování, impregnace atd. Příhradové sponkované konstrukce: - vazníky - pultové, sedlové, obloukové - hambalkové konstrukce pro půdní nástavby s ...

Firma INHACO, spol. s r.o. byla založena v r. 1992 jednatelem ing.Ivo Hájkem jako výrobně - dodavatelská společnost. V současné době se opírá o tři hlavní aktivity: - výrobu elektropřístrojů - balení strojů a zařízení na zakázku - dodávky částí investičních celků.

Firma zahájila činnost v roce 1992. Provozovna má sídlo na Praze 8. Náplní společnosti jsou především činnosti v oboru měření a regulace, elektroinstalace, výroba rozvaděčů nízkého napětí a realizace strojních částí uvedených celků.

Služby: - topenářství - vodoinstalatérství - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení.

Naše firma Vám může nabídnout zcela kompletní služby v oblasti stavebnictví. Od počatečních konzultací, přes projektování, přípravu stavby a vlatní realizaci. Provádíme jak nové stavby, tak rekonstrukce. Jsou Vám k dispozici tyto profese: Zedník, obkládač: - provádějí hrubé stavby, sanační, vnitřní a vnější omítky, výměny oken a ...

vodoinstalatérství a topenářství montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení zámečnictví

Výroba: - betonové směsi. Betonárka. Předmět činnosti je zaměřen výhradně na transportbeton - společnost zajišťuje výrobu, dopravu a uložení betonové směsi v oblastech Čech a Moravy. V oblasti Čech jde o regiony hl. města Prahy a blízkého okolí, Ústí nad Labem, Kolín. V oblasti Moravy jsou zabezpečovány regiony Olomoucka, Brna a území jižně ...

Elektroinstalatérství. Montáž, opravy a zkoušky: - vyhrazená elektrická zařízení. Provozování kulturních a kulturně - vzdělávacích zařízení.

Zabýváme se výstavbou zpevněných ploch, chodníků, zděných plotů; provádíme rekonstrukce a asanace dvorků a zahrad. Vše od návrhu, studie, projektu až po vlastní realizaci.

Provoz zakázkového truhlářství. Výroba, opravy a rekonstrukce špaletových oken a dveří. Osazování okenních parapetů. Nabídka zařízení interiérů. Provádíme rekonstrukce bytů i výrobu nábytku - kuchyňské linky, schodiště, dveře.

Montáže, opravy, dodávka STA (společné televizní antény), individuálních antén, satelitní techniky, DT(domácí telefony), ZV(zvonky), elektroinstalace.