ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby: - zajištění těžké a nadrozměrné přepravy nákladů návěsovými podvalníky Goldhofer do 40 t - silniční i terénní nákladní přeprava sypkých materiálů vozidly Scania - zemní práce stroji Caterpillar - čištění komunikací - prodej kameniva a písku. Firma TEDA byla založena v červnu roku 1992. Už od našeho vzniku jsme se specializovali ...

Služby, práce: - veškeré zednické práce - obklady, dlažby - omítky - strojní omítky - štuky malba - betonové potěry, lité betony - samonivelační stěrky podlah - zateplení fasád, polystyren, minerální vata - kompletní rekonstrukce domů, bytů, bytového jádra - stavba domů - možnost zajištění plastových oken a dveří a další.

Projekce v oboru elektro. Zpracování veškeré projektové dokumentace ze všech oblastí silnoproudé i slaboproudé elektrotechniky. Realizace všech stupňů projektů.

Poskytování vodoinstalatérství, topenářství, elektrického čištění domovních odpadů a kanalizace.

Geodetické a kartografické práce: - zpracování geometrických plánů pro parcelaci územních celků - zpracování geometrických plánů dokončených staveb - zpracování podkladů pro projekty - vyhotovování mapových děl - zpracování majetkoprávních elaborátů k územnímu řízení - zpracování vytyčovacích výkresů koordinačních situací - ...

Prodáváme parkety: dřevěné, laminátové, třívrstvé a sportovní podlahy, koberce (i přírodní), PVC, linoleum, korek, ochranné polymerové nátěry, mořidla, brusivo Klingspor, stavební chemii Uzin a Pallmann. Nabízíme poradenství, montáže a renovace.

Distribuci výrobků SALTEK zajišťuje výhradně obchodní organizace SALTEK TRADE. SALTEK je česká firma specializující se na vývoj a výrobu přepěťových ochran. Výroba je organizována podle certifikovaného systému řízení jakosti a kvality ISO 9001. V roce 2001 jako první elektrotechnická firma v České republice získal SALTEK certifikát ...

Naše firma se specializuje na projektování silnoproudých elektrických zařízení a digitální zpracování projektů v oboru elektro. V případě ručně zpracovaných podkladů je možno je převést do digitální formy.

Provádění bouracích, zednických, štukatérských či malířských prací. Nabídka mytí oken či rekonstrukcí bytů, rodinných domů a chalup.

Sklenářské práce. Zasklívání lodžiíí.

Vyrábíme a prodáváme vestavěné skříně na míru, šatny, předsíňové a obývací stěny, dětské pokoje, knihovny a ostatní nábytek na míru. Dveře posuvné a otevírací s ocelovými nebo hliníkovými rámy. Krátké dodací lhůty. Zaměření, doprava a montáž zdarma.

Práce: - malířské - lakýrnické - fládrování.

Služby: - demoliční práce - bytová výstavba.

Provádíme hydroizolace plochých střech a spodních staveb, tepelné izolace plochých střech.

Vzduchotechnika a klimatizace: - dodávka - montáž - projekce - výroba vzduchotechnického potrubí -instalace - oprava.

Naše společnost provádí dodávky uměleckořemeslných prací prováděných tradičními metodami. Především se jedná o řemeslo: - štukatérské - kamenické - malířské - pozlacovačské. Poskytujeme tyto služby: - rekonstrukce a obnova interiérů a exteriérů památkových objektů - restaurování štukových omítek a výzdob - rekonstrukce a ...

Čištění kanalizace bytové, domovní, venkovní. Instalatérské a topenářské práce. Vysoká odbornost a úroveň techniků a vybavení - nízké náklady. Dále nabízíme odstranění závad i po neúspěšných pokusech konkurenčních firem. Rychlý příjezd bez příplatku.

GENEVA CONSULTING s.r.o. založena v Praze v roce 1991. Zavádíme na český, slovenský a maďarský trh nové výrobky a služby. CLIPSO je moderní krytina na stěny i stropy. Tuto polyesterovou tkaninu s polyuretanem s výjimečnou šířkou pěti metrů beze spojů a švů je možné upravovat do všech potřebných tvarů. Technologie této tkaniny umožňuje ...

VODNÍ ZDROJE a.s., – vznikly transformací bývalého národního podniku Vodní zdroje, který byl založen již v roce 1957. Navazujeme na úspěšnou dlouholetou tradici v oblasti budování a údržby zdrojů podzemích vod, vodárenství a sanačních prací.

Naše společnost realizuje stavební a výškové práce. Využíváme horolezeckou techniku, plošiny i lešení. Zajišťujeme opravy fasád, střech, komínů a montáž reklam. Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a budov

Truhlářské práce, truhlářství.