ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Nabízíme jeřábnické práce, autojeřáby (AD 080, AD 20, AD 20T, AD 28). LIAZ s hydraulickou rukou. Jeřábnické práce do 28 tun.

Firma REASTAV Praha, s. r. o. byla založena v roce 2007 jako společnost s ručením omezeným. Od svého počátku se společnost zabývá především pokládkou obkladů a dlažeb, včetně pokládky velkoformátových obkladů a dlažeb, v interiéru a exteriéru. Mezi významné činnosti společnosti patří rekonstrukce a výstavba obytných i komerčních objektů a ...

Naše společnost provádí veškeré instalatérské práce včetně drobných oprav, ale i kompletní rekonstrukce objektů. Opravujeme: kotle karmy, waw, sporáky další plynospotřebiče. Další služby: čištění kanalizace frézování zarostlých kanalizačních stoupaček opravy prasklých stoupaček vody a kanalizace montáže a ...

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektroinstalační práce včetně revizí. Montáž rozvaděčů.

Zakázkové truhlářství zaměřené na výrobu z masivu - dodáváme: - interiery - postele - nábytek - obývací stěny - vestavěné skříně. Pro interiery vyrábíme samostatné schody, špaletová okna, skříně na míru.

Výškové práce: -mytí, opravy, nátěry fasád -nátěry klempířských prvků -opravy a nátěry střech -mytí oken -kácení stromů -jakékoliv další práce ve výškách horolezeckou technikou.

Montáž sádrokartonových systémů, zateplování fasád a půdních prostorů, montáž plovoucích podlah a jejich rekonstrukce, provádění malířských prací.

Stavební práce: - rekonstrukce objektů a interiérů - zednické práce včetně komínů a fasád - pokrývačské práce - klempířské práce včetně nátěrů, klempířských prvků, žlabů a svodů.

Pojišťovací makléř - bezplatné zprostředkování a správa pojištění průmyslu, právnických a fyzických osob. Odvlhčování, vysoušení vlhkých prostor. Odvlhčovače, vysoušeče, pronájem.

Autodoprava, jeřábnické, demoliční a zemní práce.

Výroba rozvaděčů a elektromontážní práce VN i NN.

Předmět podnikání: - kominické práce všeho druhu - revize kouřových cest - výpočty kouřových cest - vložkování komínů - Al i nerez - stavba vícevrstvých odkouření - výškové práce.

Dodavatel českých plynových ohřívačů vzduchu MTP s širokým rozsahem uplatnění. Tyto přímotopné ohřívače vzduchu jsou určeny pro dopravu a úpravu vzduchu ve větracích a vytápěcích systémech. Přednosti jednotek MTP: - rychlé a snadné vytápění - vysoká účinnost - velká spolehlivost - nízké provozní náklady - ekologický provoz.

Zajišťujeme komletní dodávky střech a fasád. Sřechy šikmé i ploché s klempířskými prvky, střešními okny, hromosvody, zateplením apod. Fasády historické, nové, zateplené.

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou kuchyní a nábytku z lamina. Našim zákazníkům nabízíme realizaci kompletních kuchyní a nábytku, včetně zaměření, dovozu a montáže. Nabízíme výběr nejrůznějších materiálů, tvarů dvířek, úchytek, pracovních desek, drátěného programu, ramp včetně osvětlení, dřezů i vodovodních baterií, různých doplňků ...

Zakázkové truhlářství Roman Schuster Praha – naše zakázkové truhlářství vyrábí schodiště, kuchyně, vestavěné skříně a další nábytek. Zakázkové truhlářství pro zákazníky zejména z regionu Praha střední Čechy kompletně vyrábí nábytek na zakázku: schodiště, kuchyně, vestavěné skříně a další nábytek. Dále vyrábíme okna (eurookna), interiérové dveře a ...

Dodávky a elektromontáže silnoproudých a slaboproudých zařízení, zkoušky, revize, servis, údržba, projekty. Dodávky "na klíč" i dílčí. Dodávky elektrotechnického materiálu.

Elektrické instalace. Elektroinstalace, elektroinstalační práce: - opravy, revize, kompletní dodávky a montáž elektro - slaboproud: - domácí telefony, zvonky - silnoproud: - bytové rozvody - průmyslové rozvody, včetně revizí.

Dveře, okna, podlahy a kompletní realizace interiérů. VZORKOVNY: Mezi Školami 10, Praha 5 Konopištská 5, Praha 10

MIPA-elektro s.r.o. je firma nabízející profesionální elektrikářské služby, a to jak pro jednotlivce i domácnosti, tak i pro firemní klientelu. Nabízíme Vám: - telefonickou či osobní konzultaci - technickou podporu při realizaci, spolupráci při řešení možných problémů - společnou návštěvu místa instalace a následný návrh optimálního ...

Společnost s ručením omezeným HRDLIČKA vznikla jako jedna z prvních soukromých geodetických kanceláří v ČR počátkem roku 1990. S postupným rozvojem se nám podařilo dosáhnout špičkového technického vybavení a zároveň přejít, jako jedni z prvních v ČR, ke komplexnímu digitálnímu zpracování geodetických prací. Služby: - dokumentace správců ...