ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Provádíme veškeré stavební dokončovací práce. Rekonstrukce domů a bytů na klíč. Malířské a lakýrnické práce. Specializace na repase oken a dveří. Oprava a nátěr historických i novodobých fasád. Montáž sádrokartonů a minerálních podhledů. Dodávka a montáž silikonového těsnění včetně frézování drážky.

Monolitické betonové konstrukce, skelety, hrubé stavby objektů, průmyslové podlahy, opěrné zdi, zakládání staveb, stavby na klíč, rekonstrukce budov

Výroba a dodávky klimatizačních jednotek a čističů vzduchu pro restaurace a průmyslové provozy.

Výstavba obchodních objektů, obchodních jednotek, prostor, prodejen a obchodních interiérů řetězcových nákupních center. Realizace obchodních interiérů, bytových komplexů, půdní vestavby, výrobní haly a dalších průmyslových a administrativních objektů. Stavby na klíč obchodních objektů a prostor: - návrhy designu - zpracování projektové ...

Výroba axiálních ventilátorů: - o průměru oběžného kola 250 až 400 mm - o výkonu Q=600 až 10000 m3/hod Dodávka, montáž a servis klimatizace AL-KO AeroTech, GmbH: - komfortní a průmyslová klimatizace, včetně měření a regulace.

Nabízíme dodávky, odborné montáže, rekonstrukce i opravy slaboproudých systémů. Jedná se zejména o zabezpečovací systémy, kamerové systémy, požární systémy, zvonky, telefonní ústředny, počítačové sítě, docházkové systémy, ozvučovací systémy a ostatní slaboproudé montáže.

Zasklívání balkonů a lodžií, výroba a montáž žaluzií.

Služby: - zakázková výroba nábytku - čalounické práce - zpracování 3D návrhů interiéru - montáže - doprava. Výroba: - nábytek - vybavení interiérů: - veřejných - společenských - obchodních - kancelářských - bytových.

Stavební firma. Kompletní stavební práce: - nátěry a opravy fasád - průmyslové podlahy - projektování průmyslových a občanských staveb - průmyslová a bytová výstavba na klíč - průmyslové demoliční práce - rekonstrukce budov, bytů, historických budov, občanské a bytové výstavby - sanace fasád - zateplování fasád včetně ...

Provádíme tyto práce: - výstavby rodinných domů - rekonstrukce bytů, kanceláří a nebytových prostor - bytová jádra - půdní vestavby - zámková dlažba - rekonstrukce lodžií - rekonstrukce koupelen - sádrokarton - příčky, podhledy - YTONG - příčky - zednické práce - obklady, dlažby, štukování, omítky, betonování - ...

Dodávky kompletních plochých a sedlových střech.

Komplexní servis Praha v oborech: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - revize - opravy kotlů. Běžné opravy a havárie. Rekonstrukce a opravy všech rozvodů. Nonstop dispečink - bezplatná linka.

Projektová kancelář - měření a regulace pro vytápění a klimatizaci budov, fotovoltaické systémy, elektro silnoproud, elektro slaboproud – EZS, EPS, CCTV, přístupový systém, strukturovaná kabeláž, telefony...

Poskytování znaleckých posudků. Revize a montáž elektrických zařízení a sítí.

Opravy, čištění, prodej a instalace: - plynospotřebičů i starých typů PO35, PO37x, WG125 - topidel Gamat - kotlů Mora. Prodej náhradních dílů.

Nabízíme sádrokartonářské práce, kazetové podhledy, zateplování i nátěry fasád a dekorativní fasádní profily.

Provádíme opravy redukčních, pojišťovacích a uzavíracích ventilů i odvaděčů kondenzátu. Nabízíme další topenářské práce.

Dřevěné výrobky a nábytek: - výroba - návrhy - montáž - doprava. Produkty: - kuchyně - dveře - vestavěné skříně - skříňky - stoly, stolky - bary - recepce aj.

Stavební činnost: - novostavby rodinných domů "na klíč" - rekonstrukce objektů - fasády - zateplování objektů - půdní vestavby - zemní a výkopové práce. Ostatní činnost: - úklidové práce - vyklízecí práce - prodej stavebnin.

Provádíme opravy: - elektroinstalací - veřejného osvětlení Revize: - domů - bytů - spotřebičů - hromosvody - bezpečnostní techniky - kamery, EZS, EPS, ACS, anténní rozvody, datové sítě, VISION kniha jízd. Kompletní služby silno a slaboproudé elektroinstalace.

Podlahářství Mayer působí na celém území ČR (i v zahraničí) od roku 1991. Naše podlahářství získalo za léta činnosti v oblasti rekonstrukcí podlahových krytin velice dobré jméno díky kvalitní práci a individuálnímu přístupu k zákazníkům. Podlahářství Mayer se specializuje na pokládku: - podlahových krytin - plovoucí podlahy - masivní ...

Naše firma se zabývá zakázkovou kovovýrobou více jak 15 let. Za toto období jsme realizovali mnoho zakázek širokého sortimentu od A-Z. Na stránkách této prezentace jsme pro Vás připravili ukázky našich prací, které mohou posloužit jako inspirace pro Vaši potřebu. Rádi Vás uvítáme v naší provozovně na Praze 5, kde si můžete prohlédnout ukázky ...

Zemní a výkopové práce, nákládka a vykládka palet a sypkých materiálů.