Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební činnost - pomocné a přípravné práce pro stavby - ruční výkopové práce - dlaždičské práce, pokládka žulových a mramorových kostek.

Práce: - instalatérské - topenářské. Prodej: - topenářský, instalatérský materiá - pákové, kohoutkové baterie, armatury, ventily - sanitární keramika - ohřívače vody.

Spolehlivé dodávky tepla a chladu, topenářské a instalatérské práce, správa, provoz, výstavba a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic.

Stavební činnost - stavby domů na klíč - rekonstrukce budov - sanační práce - elektroinstalace, - topenářské práce - vodoinstalační práce - obklady a dlažby - zakázková výroba masivního nábytku.

Stavební činnost - bytová výstavba, domy na klíč - zateplování staveb - hrubá stavba.

Širokou škálu výškových prací poskytuje firma Petr Frank. Provádíme tmelení spár panelových domů, montáže reklamních poutačů, opravy, zateplení a nátěry fasád, mytí oken, kácení a prořezávání stromů a další činnosti. Naleznete nás na adrese Strašnická 1139/6, Praha. Služby: - výškové práce - montáže ve výškách - opravy, zateplení a nátěry ...

Společnost JASA s.r.o. se zabývá prodejem a pokládkou podlah a podlahových krytin. Realizujeme podlahy v průmyslových či komerčních prostorách nebo v domácnostech na klíč. Naše podlahové studio nabízí širokou nabídku podlah a materiálů. Vybrat si můžete dřevěné, laminátové, plovoucí podlahy, přírodní linoleum, vinylové podlahy, PVC, koberce a ...

Činnost - výškové práce - klempířské práce - pokrývačské práce - natěračské práce - zednické práce

Služby: - tapetování - malování - pokládka podlah - truhlářské práce - zednické práce - elektroinstalace...a další.

Služby: -zateplování a realizace fasád -strojní omítání-sádrová omítka -malování interiéru a exteriéru -veškeré interierové práce -sanitace starých domů aj.

Oprava a servis: - obráběcích a tvářecích strojů pro firmy po celé ČR - oprava stavební mechanizace. Výroba: - jednoúčelové stroje. - náhradní díly pro obráběcí stroje, včetně vypracování technické dokumentace. - zakázkové kovoobrábění. Zakázkové zámečnictví: - výroba a sváření ocelových konstrukcí.

Zámečnictví, kovovýroba. Dodávka a montáž nových zabezpečených dveří - montáž zámků, kování, samozavíračů, samozamykacích vchodových zámků.

Zámečnictví: -ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí -výroba a projektování linek a komponent pro automobilový průmysl -zakázková výroba z nerezu, oceli, hliníku a skla. Provozovna: Liberec Topolová 548/14

Práce diamantovou technikou: - technologické prostupy (32 - 350 mm) - kotvení sloupů ocelových konstrukcí (18 - 42 mm) - stahování budov, kamenných mostů. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Podlahářství: - pokládka podlahových krytin - renovace dřevěných schodů.

Služby: - elektroinstalace - revize hromosvodů

Zpracování plechu, pálení laserem, kovovýroba, zámečnická výroba, CNC ohraňování, svařování, zinkování.

Firma Stanislav Čihák - Studny nabízí : - zemní vrtané práce - vrtané studny-vrtání a výstavba studní - vrtaná studna - zakládání staveb-pilotové založení - velkoprůměrové vrty, průměr 620-1550 mm od tř.1 /tekuté písky, štěrkopísky/ do třídy 3-4 Prováděno vrtnou soupravou CALWELD ADL 1000 - nové velkoprůměrové ...

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Stavby na klíč. Zateplování objektů. Inženýrská práce.

Služby: - účetnictví - marketing - poradenství