Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Praga Strašnice se zabývá: - strojní a zámečnickou výrobou - montážními pracemi - pronájmem kancelářských, dílenských a skladovacích prostor.

Projekce, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generální klíče. Poradenská a konzultační činnost v oblasti mechanických zabezpečovacích systémů pro úřady, banky, hotely školská, zdravotní a další zařízení.

Zámečnické práce. Nákladní doprava.

Specializace na výstavbu inženýrských sítí, provádění projektových, pozemních a výkopových prací..

Poskytujeme kontejnery na odpad, písek, štěrk, beton, demolice, zemní, výkopové, kopáčské, bourací práce.

Zateplování rodinných a panelových domů. Rekonstrukce budov. Sanace panelových konstrukcí. Provádění staveb

Jsme jednou z nejvýznamnějších firem v oboru vytápění, klimatizace, čistých prostor, filtračních technologií a chlazení technologického vzduchu v Evropě. Zaštiťujeme prodej všech výrobků společnosti DencoHappel v České republice z výrobního závodu se sídlem v Liberci. Naše výrobky jsou zcela kompatibilní, aby bylo možno vytvořit požadovaný ...

Práce: - topenářské - rozvody vody, plynu - optimalizace topných soustav - solární systémy - montáž, servis tepelných čerpadel.

Komplexní služby v oblasti přípravy výroby pro firmy zabývající se zpracováním přírodního kamene, výrobce sklovláknocementových desek, umělého kamene. Dodávky jsme obohatili o sortiment kotevních systémů a stavební chemie pro námi navrhované výrobky. Jako jedna z mála českých firem se zabýváme navrhováním a vývojem prvků z moderních ...

Stavbní činnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - zemní práce - zpracování projektkové dokumentace.

Stavební činnost - základové desky, hrubé stavby - výstaba nízkoenergetických domů, pasivní domy, dřevostavby - pokrývačské práce - zateplování.

Činnost - zemní a výkopové práce - demolice a demoliční práce.

Realizace a rekonstrukce interiérů - sádrokartonářské práce - zednické práce - obkladačské práce - izolační práce.

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - bourací a demoliční práce - zednické práce.

Práce: - malířské - tapetářské - lakýrnické - natěračské

Práce: - zámečník, zámečnické - kovářské - pasířské

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice - skříně

Stavební činnost - bytová výstavba, stavba rodinných domů - průmyslová výstavba, staveby pro zemědělství - rekonstrukce objektů - demoliční práce.

Dodávka - železobetonové montované konstrukce hal a skeletů Projekční činnost

Prodej, pokládka: - podlahy dřevěné, laminátové - PVC

Stavební činnost - revitalizace a rekonstrukce panelových a činžovních domů - zateplení objektů - zednické práce - sádrokartonářské práce - klempířské a zámečnické práce.

Projektujeme, dodáváme a montujeme: Tepelná čerpadla Pardubice Solární systémy Větrání s rekuperací Topné systémy Klimatizace a chlazení Chrudim