Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Návrh a realizace interiérů - kuchyně - obývací prostory - komerční prostory. Truhlářské práce.

Práce: - podlahářské - pokládka koberců.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - zateplování objektů.

Stavební činnost - dřevostavby - rekonstrukce bytů - suché podlahy - podlahové topení - dodávky stavebních konstrukcí na bázi stavebního systému Fermacell.

Reklamní a marketingové služby - webdesign - PPC kampaně - reklama na sociálních sítích. Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - demolice - výkopové práce - výstavba a rekonstrukce srubů.

Stavební činnost, výstavba: - nízkoenergetické RD - rodinné domy - rekonstrukce - demolice - zemní práce

Pokládka, montáž: - kamenné koberce. Stavební práce: - zateplování fasád.

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - obklady, dlažby - rekonstrukce bytů, koupelen

Práce, řemeslo: - zedník, zednictví - rekonstrukce

Činnost: - zemní a výkopové práce - zednické práce - zakládání staveb - demolice

Služby, servis - technického zařízení budov TZB - kompletní dodávky kotelen - montáže peletkových a automatických kotlů, vytápění, zdravotechniky, plynu, vzduchotechniky, MaR - kanalizační přípojky - přeložky inženýrských sítí.

Činnost - malířské práce, malování - tapetování - stěrkování a štukování omítek.

Práce: - malířské - lakárnické - malování pokojů.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - fasády.

Činnost: - kompletní dodávky veškerých vytápěcích technologií - výstavba a rekonstrukce kotelen - kompletní dodávky k chlazení budov, dodávky a montáže chladících zařízení - montáže stropního chlazení - rozvody vody, kanalizace - plynoinstalace - montáže středotlakých a nízkotlakých plynovodů

Služby: - opravy a sanace tlakových i beztlakových potrubí ze všech materiálů (metody relining, close-fit vložkování, cracking) - realizace potrubních celků a armaturních uzlů - pokládka potrubí - výstavba vodojemů, ČOV - úpravy vodních toků - výškové práce

Truhlářství, výroba, montáž: - nábytek na míru - skříně, šatny - kuchyně - ložnice

Nero Wood znamená vysokou profesionalitu a kvalitu ve stolařské a truhlářské výrobě, formátování velkoplošných materiálů, lakování a potisku materiálu s technologií sítotisk. Při dřevo zpracování používáme CNC frézu Mercury 5 H12, spodní frézu SF 220, širokopásovou brusku SPB 1100 Buldog 3, lakovací kabinu Saima Beta, sítotiskový poloautomat ...

Stavební práce - výstaba rodinných domů - stavba komerčních objektů - rekonstrukce a opravy - demolice, demoliční práce - projektová činnost.

Služby: - vybudování lokální distribuční soustavy (LDS) kompletně na klíč - návrh a výroba rozvaděčů NN - výstavba trafostanic

Činnost - pokrývačské práce - klempířské práce - realizace, opravy střech - montáž a výměna střešních oken.

Služby: - nákladní autodoprava s hydraulickou rukou - jeřábnické práce.

Služby: - odvozu odpadů a suti - výkopové práce

Práce: - zemní - jeřábnické. Služby: - speciální přeprava osobních automobilů.