Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce, služby: - demoliční, demolice - zemní - nákladní autodoprava - uložení a recyklace suti, zeminy, betonu. Prodej: - písek, štěrk, kamenivo.

Systémové řešení podlah - průmyslové podlahy, epoxidové, methylmetakrylátové, polyuretanové, antistatické - interiérové podlahy - kamenné koberce - stěrky, potěry, betony - sanace starých podlah.

Práce, realizace: - sádrové omítky - stěrky - hliněné omítky - vápenocementové omítky

Činnost: - zemní práce - demolice. Pronájem: - stavební mechanizace (dozery, rypadla, nakladače...). Prodej: - kamenivo, zemina, písek.

Činnost: - geologie - hydrogeologie - hydrogeochemie - vsakovací, hydrodynamické zkoušky.

Prodej a montáž elektronického zabezpečení bytů, telekomunikace, zabezpečovací zařízení, elektroinstalace a televizní a satelitní rozvody.

Firma TELSTAR spol. s r.o. byla založena v roce 1993 jako montážní firma zaměřená na provádění montážních prací v oblasti elektro a to jak slaboproudu tak silnoproudu. Během své činnosti realizovala zakázky ve všech výše uvedených oblastech viz. příloha. Firma disponuje veškerým zařízením potřebným k provádění slaboproudých i silnoproudých ...

Montáže trafostanic: - klasických kobkových trafostanic- včetně stavebních a zámečnických profesí - trafostanice stavebnicového systému - kioskové trafostanice - stožárové a sloupové trafostanice.

Nabídka vodoinstalačních a topenářských prací. Možnost instalací a servisu rozvodů plynu.a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů

Společnost VOTOP Praha s.r.o. (dříve VoToP Emil Slabý) provádí instalatérské, topenářské a plynařské práce v Praze a přilehlém okolí. Dále jsme také začali dodávat, montovat a servisovat tepelná čerpadla firem Toshiba, Mitsubishi-Zubadan, Aplha-Innotec, Ariston, Viessmann. Taktéž nabízíme klimatizace s funkcí tepelného čerpadla (v zimě topí, v ...

Dopravní společnost MV přeprava s.r.o. se zaměřuje na kontejnerovou nákladní dopravu a přepravu sypkých materiálů. Zajišťujeme také zemní, demoliční a bourací práce menšího rozsahu. Spolupracujeme s mnoha tuzemskými stavebními společnostmi, kterým poskytujeme komplexní služby v oblasti dopravy a pronájmu těžkých mechanismů a vozidel. Nákladní ...

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství výroba a distribuce závlaček

Odvoz - odpady Čištění a zimní komunikace - chodníky - parkoviště - komerční areályúklid - interiéry Zemní práce Opravy - komunikace Péče o zeleň

Služby: Bourací práce ruční Bourací práce, ruční bourací práce v interiéru bytů, domů Bourací práce elektrickým bouracím kladivem Bourací práce, demontáž umakartového jádra Demolice střech, krovů, demontáž starých oken Strojní bourací práce domů, odvoz odpadu, výkup železa Demontáž, řezání konstrukcí, používáme autogen, centrálu Demoliční ...

Dodávka, montáž, servis: - telekomunikační techniky: - telefonní, televizní a datové sítě (metalických a optických), počítačové sítě, strukturovaná kabeláž telekomunikačních zařízení a technologií, pobočkových telefonních ústředen a koncových telekomunikačních zařízení připojovaných k JTS telekomunikační a kabelové systémy, místní telefonní ...

Stolařské, truhlářské práce: - stavební a nábytkové truhlářství - nábytek - kancelářský - kuchyně - firemní prostory na míru - pracovní pulty - schodiště. - montáž:

Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů, nabídka projektové činnosti ve výstavbě a energetice.

Elektroservis AK Vám nabízí tyto služby - rekonstrukce elektroinstalace - revize elektrických spotřebičů a revize elektrických zařízení - slaboproud-EZS, EPS, Domácí telefony, videotelefony - nové elektroinstalace - přihlášky PRE.

Výroba a instalace elektrických strojů. Elektroinstalace.

Elektromontážní práce na zařízeních s napěťovou hladinou od malého do vysokého napětí..

Provádíme elektroinstalace a elektromontáže v průmyslových, bytových i komerčních objektech. Nabízíme instalace fotovoltaických elektráren.

Práce: -elektroinstalační. -elektrorevize. -montáž, revize hromosvodů. -montáž společných televizních antén. -montáž kamerových systémů. -montáž elektronické zabezpečovací systémy.

Práce: -elektroinstalační Maloobchod, prodej, e-shop: -elektroinstalační materiál - LED svítidla

Činnost: -instalace nízkého napětí -instalace vysokého napětí -instalace slaboproudu včetně technologií -revizní a projekční činnost -rekonstrukce stávajících elektroinstalací -komplexní řešení Vašich přání v oboru elektro -stavební a konstrukční práce -prodej elektromateriálu.

Nabídka elektroinstalačních a elektromontážních prací.