Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Montáže, údržba: - elektrotechnických zařízení do 35kV, tj. montáže el.rozvodů, osvětlení, dálkové ovládání, trafostanice a zařízení měníren, vč. zemních prací.

Výškové práce: -hromosvody -práce pomocí lezecké techniky Elektromontážní činnost: -silnoproud -výroba rozvaděčů -slaboproud Zámečnická výroba: -konstrukce Speciální zakázky pro film: -akce nad volnou hloubkou.

Jsme elektromontážní firma zabývající se komplexní elektroinstalací v bytové a komerční výstavbě (obytné domy, domky, byty, provozovny) od celkových nebo dílčích rekonstrukcí a novostaveb po drobné opravy a elektroservis na vedení do 1000 V

Pokládka podlahových krytin: - parkety - vlysy dubové, bukové, jasanové a další - plovoucí podlahy laminátové i dřevěné - koberce bytové a zátěžové

Potřebujete zahradní chatku, pergolu, zahradní nábytek? Chcete postavit dřevostavbu?Nebo toužíte po nové skříni či posteli na míru? Neváhejte nás kontaktova, ze dřeva umíme vše. Více info na tel: 608 027 438 nebo 721 498 284

Návrhy a realizace počítačových sítí a zabezpečovacích systémů.

Nabídka služeb v oblasti telekomunikací, informačních technologií, zabezpečovací techniky a slaboproudých řešení. Faccility management. Marketing.

Telecon servis spol.s.r.o. - mechanické zavírače dveří - mechanické a elektrické ovládání okenních ventilací - kování pro posuvné dveře nebo skládací stěny - kování pro celoskleněné dveře - elektrické pohony pro všechny typy dveří, včetně křídel, výkladců a doplňků.

Sklenářství. Zasklívání a prodej příslušenství. Broušení, rámování, vrtání, izolační dvojskla, pískování, zasklívání, lepení zrcadel a akvárií.

Lakýrnické práce Malířské práce Interiéry na klíč Sádrokartony Podlahářské práce - obklady Dokončovací stavební práce pouze interiér

Kompletní služby vč. poradenství: -čistící a úklidové vč. dodávky hygienických materiálů a zásobníků -denní udržovácí a speciální úklid -mytí oken -poskytování náhradního plnění Čištění: -koberce -parkety -interiéry automobilů, vozidel -všech druhů tvrdých podlah. Výškové práce: -mytí oken a fasád -instalace zábran pro ...

Provádíme montáže a opravy vodovodů, plynovodů, ústředního vytápění, etážového topení, kanalizace, zednické práce a pokládku obkladů a dlažby.

Poskytujeme drobné stavební práce, opravy a rekonstrukce. Provádíme vnější i vnitřní rozvody vody, kanalizace, plynu či topení.

Truhlářské práce Kuchyňské linky - výroba na zakázku - repasování - včetně dopravy Výroba na zakázku - kancelářský nábytek - včetně dopravy Montáž - nábytek - včetně dopravy Výroba na zakázku - vestavěné skříně - atypický nábytek - patra na spaní - včetně dopravy Výroba na zakázku - ...

Stavební práce. Pomocná stavební výroba, pomocné stavební práce: - truhlářské práce, truhláři - zámečnické práce, zámečník, zámečníci - instalatérské práce, instalatér, instalatéři - malířské práce, malíři - tapetářské práce, tapetáři - natěračské práce, natěrači - topenářské práce, topenáři - elektrikáři, elektro práce.

Zámečnické práce, zakázková kovovýroba Výroba ocelové konstrukce

Elektroinstalační práce - silnoproudá i slaboproudá elektroinstalace - měření a regulace v rámci řídících systém - Rekonstrukce stávajících elektrických rozvodů v bytech, panelových, nebo rodinných domech - montáž solárních kolektorů.

Služby: - kameník - kamenictví - výroba písma na hroby

Činnost: - přeprava sypkých materiálů - nákladní autodoprava Prodej: - písek - zemina - kačírek

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - realizace silnoproudých a slaboproudých systémů - provádění instalací zabezpečovacích zařízení s připojením na PCO - drobné stavební práce.

Sklenářství. Práce: - sklenářské - zasklívání oken, dveří, výloh.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov, přestavby - fasády - výstavba, oprava chodníků - zemní práce - demolice - projekční, inženýrské činnosti.

Služby: - izolace (střechy, stavby, terasy, balkony, bazény, jezírka) - hydroizolace