Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Činnost: - demolice (malé i rozsáhlé) - zemní práce - recyklace stavebních odpadů.

Práce: - malířské - lakýrnické - natěračské

Vrtné práce: - inženýrská geologie - hydrogeologie - balneologie - ostatní piloty - mikropiloty - zápory. Geologický průzkum.

Provádění zemních a výkopových prací, úprav terénu, dokončování staveb.

Stavební činnost, práce: - rekonstrukce - zednické - vodoinstalatérské - topenářské - elektrikářské - sádrokartonářské - podlahářské, truhlářské...atd.

Dodávka, montáž: - teplovodní podlahové vytápění.

Práce: -elektroinstalace. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -bezpečnostní systémy.

Stavební činnost - výroba plastových oken, hliníkových oken a dveří - revitalizace panelových domů - rekonstrukce rodinných domů - realizace litých podlah - rekonstrukce koupelen a bytových jader - zateplení fasád.

Práce: - truhlářské - tesařské

Služby: - hodinový manžel - strojní čištění kanalizace - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - centrální vysavače

Elektromontážní práce: - silnoproud - slaboproud - montáž hromosvodů - měření a regulace.

Inženýrská, projektová a poradenská činnost pro investory

Zámečnická pohotovost PAKLÍČ pro celou ČR! Jsme pohotovostní zámečnická firma, s nepřetržitým provozem. Těžiště naší činnosti spočívá v: - nouzovém otevírání zámků a dveří - zabezpečení objektů - opravách zámků, dveří a zárubní po násilném vniknutí. Náš tým tvoří profesionálové ve svém oboru. Pokud tedy hledáte prvotřídní služby od ...

Inženýrská geodézie. Společnost GEO-5 spol.s r.o., Praha - stavební geodézie, zaměření stavby, vyměření stavby, pozemek - vytyčení stavby, geodetické práce, geodézie v ktastru... 1. Katastr nemovitostí : Geometrické plány - dělení stávajícího pozemku, zaměření nové stavby nebo přístavby - kolaudační řízení, rozestavěné stavby pro získání ...

Revitalizace a sanace objektů - sanace stavebních konstrukcí - injektáže konstrukcí - statika staveb - speciální stavební práce - zemní práce.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Testování, měření, analýzy a kontroly -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, ...

Činnost: - stavební práce - malířské práce - zateplování fasád - izolace - pokládka zámkové dlažby - zahradnické práce

Stavební činnost: - rekonstrukce - zateplování - nátěry fasád - zednické práce - opravy střech

Geologické práce: - inženýrská geologie - hydrogeologie - environmentální geologie.

Stavební společnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zateplování budov - výstavby rodinných domů - elektroinstalační práce.

Revize, rozvody, montáže: - voda, topení, plyn Opravy: - kanalizace, rekonstrukce Dodávka a montáž: - instalatérské potřeby - plynové spotřebiče, topidla, ohřívače - koupelnový nábytek - umyvadla, dřezy, senzory - záchody, bidety.

Firma G-servis Praha spol. s r. o. je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO 9000 a ČSN EN ISO 14000 členem České asociace konzultačních inženýrů (CACE), České asociace sanačních biotechnologů (ČASAB) a odpovědní pracovníci jsou členy České asociace hydrogeologů (ČAH).

Provádíme: - likvidace a odvoz odpadů a sutí - likvidace černých skládek - zemní práce - zahradnické práce - provádění demolic.