Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Sklenářství Praha 5 - Smíchov sklenářské práce:

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - posuvné dveře.

Práce provádíme se zárukou: -rekonstrukce střech -tesařské práce

Provádíme: - likvidace azbestového nebezpečí.

Služby: - autoservis - pneuservis - nákladní autodoprava - zemní práce Provozovna: K Ládví 5, Praha 8 tel.: 233 551 761, 602 340 232

Hydroizolace střech - zapelování plochých střech - opravy střech - ploché střechy z asfaltových pásů - ploché střechy z folií - izolace teras - izolace proti zemní vlhkosti a radonu.

Dodávka: - koaxiální kabely - OPT kabely - UPT kabely - domovní telefony a videotelefony - konektory, spojky, redukce - antény - skupinové SAT a DVB-T přijímače - elektroinstalační materiál Služby: - projektová činnost v oblasti slaboproudých rozvodů, STA, TKR, DT a EPS - montážní činnost v oblasti výstavby a rekonstrukcí STA a TKR - ...

Řezání, tvarování a konečná úprava kamenů

Obkladačské a zednické práce - montáž obkladů.

Rekonstrukce a zateplování domů - renovace a údržba fasád - sanace střech, podlah a lodžií - zasklívání lodžií - klempířské práce - zámečnické práce.

Činnost - dřevostavby na klíč - pokládka podlahových krytin, renovace podlah - montáž dveří a zárubní - hodinový manžel: úklidové práce, instalatérské práce.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - rekonstrukce bytů, nebytových prostor - výstavba rodinných domů - zateplování fasád - obkladačské práce - stavba, montáž, rekonstrukce krbových kamen.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen - zednické práce - zemní práce.

Práce: - truhlářské - výroba nábytku na míru - restaurování starožitného nábytku.

Malířské práce - tapetování - malování - lepení stropních podhledů.

Práce: - klempířské - pokrývačské - malířské, natěračské.

Instalatérské práce: - vodoinstalace - topenářské práce.

Práce: - strojní čištění kanalizace - kamerové prohlídky odpadů, revize kanalizace - drobné instalatérské práce.

Práce: - tesařské - stavby, rekonstrukce krovů.

Činnost: - výstavba světelných signalizačních zařízení - montáž značek dopravního značení - zemní, výkopové práce - demolice - pokládka zámkové dlažby - stavba plotů z kamene, betonových prefabrikátů.

Stavební firma: - rekonstrukce, úpravy bytů, rodinných domů - výstavba rodinných domů - zateplení fasád.