ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Elektroinstalační práce - revize Revize - hromosvody

Podlahové studio, dodávky materiálů, instalace podlah, renovace, kompletní dodávky na klíč. Kamenná prodejna, vzorkovna, e-shop.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Práce: - prořez, kácení stromů pomocí horolezecké techniky - výškové práce

Realizace staveb, zateplování budov. Zámečnické, svářečské a montážní práce.

Měření emisí, kominické práce - čištění - revize - vložkování - vícevrstvé odvětrání.

Art-prague.eu - dekorativní práce do interiéru a exteriéru včetně návrhu, umělecká malba na omítku, nástěnná a stropní malba, nástěnné panó, grafika a kresba Praha a po cele Europe. Malba dekorativní, ornamentální, umělecká a malba na zakázku, osdobné a dekorační lišty a sádrové štuky a ornamenty.

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů včetně bytových jader, kuchyně a koupelny. Sándrokartónové příčky, elektroinstalce, osvětlení, montáže zařízení. Komplexní stavební služby - bourání, omítky, izolace, malířské práce, dlažby a obklady.

Vložkování, frézování, stavby a opravy komínů, kontroly a čištění komínů.

Zámečnická pohotovost Praha - dojezd k otevření dveří do 60 minut – nedodržení limitu = sleva 30%, profesionální otevírání aut a bytů bez poškození dveří a vozu, nonstop dispečink. Zámečnický servis Praha.

Truhlářská výroba : - interiérový nábytek na zakázku Realizace a prodej - osvětlení včetně zahradního - specializace LED Kompletní návrhy - osvětlení včetně zahradního - specializace LED Služby designéra interiérů

Nabízíme Vám kvalitní provedení zateplení fasád rodinných a bytových domů, povrchové úpravy exteriéru i interiérů, realizace strukturovaných a mozaikových omítek a renovace zateplovacích systémů.

Odvoz suti a odpadu. Demoliční činnost. Výkopové práce.

Malířské a lakýrnické práce. Malování bytů, pokojů, kanceláří a veřejných prostor. Natírání a stříkání fasád. Mytí fasád. Stříkání a mytí střech. Kompletní úklidové služby, úklid bytu po malířích. Pokládka plovoucích podlah a koberců. Drobné zednické práce. Malování za rozumné ceny.

Instalatérská firma. Velkoobchod, montáž: -sifony, odtoky Hutterer a Lechner -protipožární systémy INTUMEX -kanalizační systémy POLOPLAST -voda, kanalizace, topení, plyn -pasivní požární ochrana.

Stavební firma Rekonstrukce na klíč Komplexní regenerace: -panelové domy. Izolace proti vodě a střešní pláště. Hydroizolace. Kompletní opravy: -balkony, terasy, lodžie. Celkové opravy: -ploché a šikmé střechy. Zateplování, zateplovací práce: -fasády, střechy, podlahy. Izolace plochých střech:

Provádíme kompletní projekty v oblasti architektury, stavebnictví, automatizační techniky a zobrazovacích systémů pro komerční a domácí prostory od projekce až po realizaci. Prodáváme široký sortiment moderního, klasického a Art deco nábytku, LED i klasických závěsných a zápustných svítidel do interiéru i exteriéru od předních italských a ...