ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Vodoinstalatérské a topenářske práce.

Protipožární nátěry, protikorozní ochrana, abrazivní tryskání, protiplísňové nátěry, práce horelezeckou technikou, izolace SERVIWRAP, PROTEGOL. Prodej pásek SERVIWRAP.

Malířské práce, stěhování ČR a EU.

Hodinový manžel. Elektroinstalační práce, pokládka PVC, koberců.

Stavební pomocné práce, ruční kopání

Provádíme elektrikářské práce a elektroinstalace v oboru silnoproud i slaboproud. Provedeme rozvody kabeláže, osadíme osvětlení i zásuvky. Následně provádíme rozvody datových sítí, televizní rozvody. Navrhneme a dodáme celý anténní systém, provádíme montáže satelitů, montáže antén, servis a revize společných televizních antén (STA). Rovněž ...

Voda, kanalizace, studny, vodní zdroje. Služby: - vrtané studny - vyhledávání vodního zdroje - vrty pro tepelná čerpadla. Realizace: - studny. Voda, kanalizace. Čerpací technika - prodej Montáž: - čerpadla - pumpy. Stavebnictví - příprava staveb. Geologické práce, stroje. Provádí: - hydrogeologický průzkum.

Malování, tapetování, nátěry, kompletní úklid, čistění koberců a čalounění, montáže nábytku. Prodej koberců a linolea (PVC), včetně pokládky.Manipulace s nábytkem, příprava, zakrytí.Velký výběr PVC, koberců bytových, zátěžových a speciálních s protišpinivou úpravou v široké škále barev, cen a šíří.Nátěry fasád.Služby hodinového manžela.Přijedeme ...

Výroba - kancelářský nábytek pracovní stůl - skříně šatní, vestavěné - obytné stěny

Malířské a lakýrnické práce včetně speciálních aplikací a dekoračních technik. Veškeré malby a nátěry od malování pokojů a bytů, přes výmalby.

Revize elektroinstalací, rozvaděčů, elektrospotřebičů, hromosvodů, plynových zařízení, plynových kotlů, plynových kotelen, plynových rozvodů NTL, STL.

Revitalizace společných prostor bytových domů (chodby, schodiště apod.). Podlahářství. Dodávka, pokládka: - koberce - vinyl - pvc podlahy, linoleum - korkové podlahy a obklady - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - antistatické podlahy. Vyrovnání podkladů samonivelační stěrkou Dokončovací stavební práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Výstavba, provedení: - dřevostavby systémem Two by Four rodinné domy, nebytové stavby, rekreační chaty - vestavby a nástavby podkroví - střechy - dřevěné a kamenné fasády - pergoly - sádrokartony - pokládka plovoucích podlah - zpracování projektové dokumentace.

Stavební firma poskytující služby: - výstavba rodinných domů na klíč - izolace objektů - tlakové izolace - oplocení - betonové konstrukce - schody - schodiště - zemní práce UMC60 - bourací práce - terénní práce včetně komunikací a parkových úprav. Dodávka a montáž prefa stropů či monolity.

Rekonstrukce interiérů bytů a domů: - sádrokartonové příčky, stropy a předsazené stěny - půdní vestavby - podhledy - úprava stěn a stropů - koupelny - podlahy - dveře.

Zabýváme se pokládkou zámkové a žulové dlažby. Výstavba a rekonstrukce komunikací, chodníků a parkovišť. Vypracování návrhu realizace a cenové nabídky zdarma.

Zakázková výroba interiérů. Nabídka vchodových a interiérových dveří atypických rozměrů, kuchyňských linek a dětských pokojů.

Zateplování panelových a činžovních domů. Rekonstrukce společných prostor bytových objektů. Zámečnická výroba.

Výroba a instalace venkovních a interiérových zábradlí, schodišť, lávek, bran a dalších ocelových konstrukcí. Nabídka zámečnických prací.

Prodej stavebního materiálu: - izolační materiály - nářadí - tepelné izolace - geotextilie - asfaltové výrobky. Výkup: - palety. Provádění: - vodotěsné izolace. Výrobky: - klasické a modifikované asfaltové pásy Siplast, Vedag, Icopal - PVC folie - geotextilie - asfaltové výrobky - střešní doplňky - pracovní ...

Realizace projektů: - zahradní dřevostaveb, - pergoly na klíč, - dětská hřiště, - altány, - zimní zahrady, - terasy, - ploty, - domky a chatky, - dřevěný nábytek, - houpačky a prolézačky pro dětská hřiště, - ploty, - brány, - zátiší zahrad.

Zednické, dlaždičské a obkladačské práce. Montáže sádrokartonu.