ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Autorizovaný servis: - plynová zařízení. Čištění: - kanalizace. Vodoinstalační práce.

Stavební společnost EVEN s.r.o. realizuje kompletní stavby a zemní práce. Bytové a rodinné domy na klíč, nebo jejich části (základové desky, vyzdívky, strojní omítky, atd.), kompletní ZTV (zemní práce, kanalizace, komunikace, zámkové dlažby). Autodoprava.

Montáž a opravy sádrokartonu, tepelné a akustické izolace, rekonstrukce bytových jader, zednické a obkladačské práce.

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce Tondach.

Geodetická kancelář. Geodezie: -účelové mapy velkých měřítek, -vytyčení a zaměření skutečného provedení staveb, hranic pozemků, -dokumentace stavebních objektů, -geometrické plány, -digitální zpracování dat.

Stavební, zednické, obkladačské, malířské a instalatérské práce.

Montáž osvětlení. Elektroinstalační práce. Výroba - elektrická energie.

Služby: - hydrogeologické práce - geogetické práce - posuzování vlivů na životní prostředí - ekologické audity

Montáž, revize a servis - elektrická zabezpečovací signalizace EZS - samostatné televizní okruhy CCTV - přístupové systémy ACS

Veškeré truhlářské práce na zakázku - z lamina, z masivu a dýhované dřevotřísky Výroba - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - stoly na míru - dětské pokoje - obývací stěny - konferenční stolky - předsíňové stěny - atypické doplňky - zařízení hotelů - plovoucí podlahy (umělé i dřevěné).

Prodej, montáž, servis spotřebičů značky JUNKERS. Poradenství v oblasti topení, plyn. Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Výměna : - kotle - autorizovaný servis Junkers - spotřebiče JUNKERS.

Služby - pokládka nových podlah včetně přípravy podkladů Prodej, montáž, opravy, rekonstrukce - široký sortiment podlahových krytin, jejich dodávka a odborná montáž - dřevěné masivní podlahy - vlysy, parketové dílce, prkna - povlakové krytiny - vinylové dílce - PVC krytiny - koberce - přírodní linoleum a korkové podlahy - plovoucí ...

Střechy: - montáž všech druhů krytin na rodinné domy, továrny, haly - zhotovení, opravy rovné střechy, živičné pásy, Sicaplan, PVC* Alcorplan - nástřik polyuretanu - pokládka Bramac, Eternit, Bitumelové šindele, pálené a betonové tašky, falcované střechy .

Stavební firma - kompletní služby od projektu po revizi - průmyslové i bytové instalace - kompletní rekonstrukce a veškeré instalatérské, malířské práce, elektroinstalace.

Zajištění projektových prací, geodetických, inženýrských činností a stavebních a technických dozorů.

Představujeme se Vám jako dodavatel zasklívacích systémů pro lodžie domů, teras a dalších kompletů a dále jako dodavatel produktů společnosti SAPELI - dveře a zárubně. Na trhu působíme od r. 2000 a během této doby jsme si získali mnoho spokojených zákazníků. Naše výrobky a služby jsou garantovány záručním a pozáručním servisem v trvání 24-72 ...

Elektroinstalační práce Výškové práce Stavební práce (novostavby, rekonstrukce) Zednické práce - fasády rekonstrukce - koupelny - bytová jádra Rekonstrukce bytového jádra.

Naše stavební firma poskytuje služby: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů, rodinných domů - elektrikářské práce - instalatérské práce - montáž sádrokartonů - malířské práce - výměna větších spotřebičů - údržbářské činnosti - úklidové služby - stavba, zateplení rodinné domy.

Prodej veškerého stavebního materiálu. Stavebniny. Montáže sádrokartonu, minerálních podhledů, střešních oken Prodej: - sádrokartonové desky a montážní prvky firem KNAUF, LAFARGE, Norgips, Rigips - tepelné izolace firem ISOVER, URSA, Knauf insulation - maltové směsi firmy QUICK-MIX, - výrobce stavební chemie Bralep - ...

Dodávky elektronických zabezpečovacích a protipožárních systémů a elektrických silnoproudých a slaboproudých zařízení a rozvodů.