ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Montáž - osvětlení Elektrikářské prácerekonstrukce - domovní rozvaděče Rekonstrukce - kuchyně Sádrokartonářské práce

Elektroinstalační práce a elektrorevize.

Projekce vytápění, plyn, chlazení, vzduchotechnika, kotelny a zdroje tepla.

Služby: - návrh, realizace zahrad, - údržba veřejné zeleně. - úklidové, - zimní údržba chodníků, komunikací, - zemní, výkopové, terénní úpravy.

Rychlé a spolehlivé otevírání zámků, aut, bytů a trezorů. Výměna vložek a zámků, montáž kování, opravy dveří. Zámečnická pohotovost nonstop Praha a okolí. Kompletní zámečnické práce, zabezpečení a jiné dle telefonické dohody.

Společnost se zabývá technickým zařízením budov a technologiemi pro úpravu klimatu.

Stavebnictví, stavby, stavební firma: - bytová a komerční výstavba - rodinné domy a byty na klíč - stavba v různém stupni rozestavěnosti - modernizace staveb a bytů - provádění staveb inženýrských sítí - fasády - zateplování a sanace fasád - nátěry, opravy fasád - půdní vestavby, terasy - ...

Práce: - malířské, natěračské - lakýrnické - podlahářské - úklidové

Písmomalířství. Výroba plakátů, cedulí, nápisy na domy.

Nabídka litých podlah typů anhydritových a cementových.

Realizace staveb: - rodinné domy na klíč - bytové, občanské stavby - rekonstrukce - zateplování - dodávky interiérů Inženýrská činnost: - projekce - stavební dozor - technický dozor investora - autorský dozor Realitní služby

Kominictví a práce s tím spojené. Čištění a vložkování komínů pro všechny druhy paliv. Nabídka prohlídek komínů inspekční kamerou včetně vystavování revizních zpráv.

Stavební firma: -výstavba rodinných domů -rekonstrukce bytů, koupelen -půdní vestavby -zateplení fasád budov

Manipulační práce: - vyklízení pozůstalostí, půd, sklepů a jiných prostor - stěhovací práce malého rozsahu - manipulační práce ve skladech - vykládka kamionů. Pomocné stavební práce: - výkopové práce - bourání i většího rozsahu - vysekávání pro elektrikáře, plynaře a rozvod vody - likvidace trosek po živelných pohromách ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební práce: - zednické práce - malířské práce - obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů - bourací práce Hodinový manžel.

Zakázkové truhlářství. Vyrobíme kuchyňské linky, schody, vestavěné skříně, postele, patra na spaní, ložnice, obývací pokoje, stoly a jídelní sestavy. Provádíme také renovaci nábytku. Kompletní služba od zaměření po výrobu a montáž.

Stavební a klempířská firma. Stavby na klíč. Střechy: - šikmé - rovné - sněhové zábrany a komínové lávky Fasády - oprava, mytí a nátěr Výškové práce, horolezecká technika Inženýring, zhotovení projektové dokumentace

Výroba plastových jímek a nádrží. Zemní a výkopové práce.

Služby: - elektroinstalace - zemní - malířské - obkladačské - instalatérské - topenářské - stavební činnost

Služby: - elektroinstalační práce - montáž a oprava hromosvodů