ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Sádro-kartonářské práce Pokládka - plovoucí a dřevěné podlahy Rekonstrukce - půdní prostory

Služby hodinového manžela. Malířské práce Drobné opravy - domácí spotřebiče Služby hodinového manžela Drobné instalatérské práce Sekání, hrabání a zalévání - trávníky.

Truhlářství a podlahářství Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod a maloobchod malířství. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Natěračské práce Malířské práce Štukatérské práce Lakýrnické práce

Instalatérské, plynárenské a topenářské práce

Výškové práce: - kompletní rekonstrukci fasád - zednické práce - penetrační nátěr a nátěr silikátovými nebo akrylátovými barvami.

Podlahářství (podlahářské práce včetně dodávky materiálu): - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné - podlahy korkové, PVC a antistatické PVC - celomasivní dřevěné podlahy Junckers - pokládka koberců (i zátěžových) - vyrovnání nerovnosti podlah - tmelení podlah - pokládka a broušení parket - renovace dřevěných podlah včetně lakování.

Společnost Sun Company s.r.o. je dodavatelem služeb v oblasti stavební činnosti, renovace a zateplování budov, suché výstavby, dokončovacích prací ve stavebnictví.

Stavební společnost. Provádíme stavby od projektu po jejich realizaci. Objem našich zakázek je širokospektrální a zahrnuje: - rekonstrukce bytových i nebytových prostorů - novostavby a půdní vestavby - zateplování - elektroinstalace - revize elektro a hromosvodů - úklidové služby

Provádíme rekonstrukce objektů: - bytová jádra - plynovod - vodovod - kanalizace - topení. Služby: - údržba bytového fondu - rekonstrukce objektů - panelových, činžovních. - výměny stoupacího a ležatého potrubí - výměny topení - dodávky zařizovacích předmětů - dodávky stavebních prací - obkladači, zedníci, podlaháři, ...

Stavební firma provádějící: -Pozemní stavby. -Dopravní stavby. -Inženýrské sítě. -Průmyslová výstavba. -Demoliční práce, likvidace stavebního odpadu.

Projektová činnost. Výstavba, opravy: - elektrické rozvodné sítě - transformační stanice vestavěné a kompaktní betonové VN/NN i údržba a revize - telekomunikační sítě metalické a optické včetně kalibrací, měření, montáže, zafukování optokabelů - veřejné osvětlení.

Naše společnost provádí výstavby rodinných domů a staveb, rekonstrukce domů i bytů, koupelen a bytových jader. Stavební práce provádíme v Praze, v středočeském a jihočeském kraji. Dále nabízíme komplexní sortiment: - stavebních, obkladačských, zednických, topenářských, zámečnických, malířských a natěračských prací včetně ...

Nasazování řídících systémů automatizace technologických procesů; implementace řídících systémů do podnikových informačních systémů. Elektrické měřicí, testovací a kontrolní zařízení; elektrické lékařské přístroje. Instalace a opravy vzuchotechnických, topenářských a ...

Pokrývačství. Klempířství. Oprava karoserií.

Elektrikářské a zednické práce.

Kompletní rekonstrukce bytových a nebytových prostor: - malíři - lakýrníci - podlahy - zedníci.

Instalatérské a topenářské práce.

Klempířství Šťastný nabízí výrobu klempířských prvků, výrobu parapetních plechů, ohýbání až do délky 6ti metrů. Pracujeme s materiály FeZn, Rheinzik, CU, po dohodě možno i Lindab, barevný pozink, popřípadě Al.