ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové haly - výrobní a zdravotní provozy. Rekonstukce staveb. Opravy památek. Zateplování budov, renovace fasád.

Nabídka projektových a elektroinstalačních prací v oborech silnoproudé elektrotechniky, slaboproudu, EPS a EZS a inteligentních budov EIB/KNX, Foxtrot Návrhy a dodávky fotovoltaických elektráren.

Profil činnosti - vysoké napětí. Návrh, poradenství, prodej, nákup, servis: Transformátory - olejové - suché zalité pryskyřicí - distribuční - měničové, usměrňovačové - trakční - pecní - speciální. Trafostanice - plechové - betonové. Měřící transformátory - proudu - napětí - kombinované. Svodiče ...

Projekty elektro: -silnoproud -vnitřní, průmyslové, domovní, venkovní rozvody -slaboproud -vytápění -hromosvody.

Projekce, montáž: - silnoproud - elektroinstalace

Provádíme posouzení a ohodnocení staveb, oprav a rekonstrukcí, stavební rozpočty a kalkulace. Provozujeme energetické poradenství. Provádíme vysušení vlhkých zdí, odstranění plísní v bytech. Nabízíme zatepelní staveb a bytů ultratenkým izolačním nátěrem

Chytrá instalace - divize: realizuje chytré domy a inteligentní elektroinstalace pro hotely, kancelářské budovy a ostatní provozovny. nejběžněji řídící systém ovládá vytápění, ventilace a bezpečností systém. Prostřednictvím vizualizace můžete ovládat svůj dům odkudkoli ve světě i z mobilu. ELPRAMO: Provádí elektroinstalační práce, ...

Malířství, lakýrnictví a tapetářství.

Opravy a montáž kabelových konfekcí a konektorů.

Opravy a rekonstrukce staveb. - rodinné domy na klíč - zateplování a pokrývačské práce - demoliční práce - autorizovaný stavební dozor.

Čištění kanalizací, prohlídky a znalecké posudky, revize.

Instalatérství a elektroinstalace.

Výroba, prodej, e-shop - postele z masivu - ložnice - šatní skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek. Truhlářská výroba.

Zpracování hladkých povrchů do interiéru. Sádrokartonářské a malířské práce.

Výroba a revize elektrických rozvodů, řídicích a spínacích zařízení.

Stavební klempířství. Práce: -pokrývačské -klempířské

Nabízíme poradenství v oblasti marketingu. provádíme na zakázku malby na zeď, grafiku, tvorbu webových stránek, tvorba bannerů, fotografie, tisk a návrhářství.

Malířské a štukatérské práce.

Zednictví a obkladačství, stavba krbů, rekonstrukce koupelen.

Vodoinstalatérství, topenářství.