ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Truhlářství, podlahářství Izolatérství

Elektroinstalace Výroba - elektrické přístroje a zařízení pro domácnost Činnosti heren, kasin a sázkových kanceláří

Sdružení stavebních firem. Výstavba a opravy komunikací, sanace objektů, zakládání mostů.

Plynařské, topenářské a vodoinstalatérské práce.

Zateplovací systémy Architektonické návrhy Zpracování - projektová dokumentace Bourací práce Výstavba a rekonstrukce - byty - domy - půdní vestavbystavební práce

Stavební činnost -pokrývačské práce -vodoinstalační práce

Pokrývačství, tesařství a truhlářství.

Prodej, pokládka - linolea - marmolea - artolea - PVC - koberce

Elektroinstalační práce a revize. Provádíme drobné elektrikářské práce ve firmách i domácnostech, ale také kompletní rekonstrukce elektroinstalací. Provádíme také elektro revize el. instalací a hromosvodů. Vše rychle, spolehlivě a za bezkonkurenční ceny!

Práce -natěračské -malířské -tapetářské práce

Provádíme stěrkování, štukování, malířské, lakýrnické a natěračské práce menšího a většího rozsahu, malby bytů, kanceláří, schodišť, hal i sklepů.

Služby: -oblast zpracování průkazu energetické náročnosti budov -energetické audity Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla pro bytové domy -vzduchotechnika a klimatizačních jednotky Práce: -zajištění komplexní elektroinstalace včetně revize

Bazar kancelářského nábytku. Prodej, výkup a pronájem použitého kancelářského nábytku. Výroba nábytku - vlastní truhlárna, nábytek na míru, stoly, skříně, vestavěné skříně, kuchyňská linka a další.

- reklamní činnost a marketing - zprostředkování obchodu a služeb - realitní činnost - inženýrská činnost v investiční výstavbě - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - projektová činnost ve výstavbě - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - silniční motorová doprava silniční vnitrostátní - silniční motorová doprava ...

Vodoinstalatérství, topenářství

Práce: -vodoinstalatérské. -kamerové prohlídky, čištění kanalizace. -plynařské. Montáž: -tepelná čerpadla, solární systémy.

Zakázková výroba nábytku - pokoje -obývací -studentské -dětské -kuchyně -koupelny -ložnice

Geodetické práce - zaměřování pozemků polohopis a výškopis - geometrické plány - vytyčení vlastnických hranic, staveb - zaměření a zhotovení dokumentace současného stavu budov.

Elektroinstalační práce Nabízíme: - stavební elektro - slaboproudou montáž - elektrické vytápění - montáž NN - prodej kamen.

Stavební činnost, výškové práce a umístění jistících systémů. Rekonstrukce a revize ocelových konstrukcí. Kácení a prořezávání stromů. Výroba telekomunikačních sloupů a tras.

Rekonstrukce a stavby střech. Pokrývačské, tesařské, zednické a klempířské práce. Instalace střešních oken a izolace.

Klempířství, pokrývačství a tesařství.

Stavební, malířské a zednické práce.