Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Inženýrská geodézie. Geodetické práce pro katastr nemovitostí. Scanování mapových podkladů, vektorizace rastrových map. Poradenská činnost v oboru geodézie a kartografie.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro vaše potřeby v oblasti dopravy, pneuservisu, stavebnictví nebo ubytování, můžete se obrátit na PM & SA s.r.o. Jedná se o dynamickou a rozvíjející se společnost se sídlem v Praze. Společnost má k dispozici moderní vozový park, kvalitní techniku a zařízení, a nabízí širokou škálu služeb pro soukromé i ...

Mykhaylo Drahuskyy se zabývá stavební činností. Nabízím stavební práce, sádrokartonářské práce, rekonstrukce bytů a koupelen. Činnost: - stavební práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytů - rekonstrukce koupelen. Sídlím na adrese Makovského 1339/16, Praha 6 - Řepy.

Malíři pokojů nabízí malířské práce pro celou Prahu, malé i velké zakázky za rozumné ceny.

Firma CLIMAX MALL s.r.o. se zabývá montáží, dodávkou a servisem klimatizační techniky a klimatizací. Současně se také specializuje na tepelná čerpadla, vzduchotechniku, včetně servisu, revize požárních klapek, vzduchotechniky a zařízení obsahujících chladivo. Sídlí v Praze, ale své služby poskytuje po celé České republice. Má také provozovnu v ...

Práce: -zednické -tesařské -zemní-výkopové -instalatérské. Výstavba: -pozemní a inženýrské stavby.

Společnost Miroslav Škulina se specializuje na instalace rozvodů topení (etážové, podlahové), chlazení (stropní), vody a kanalizace i jejich opravy v rozsahu dílčích či celkových prací s demontáží stávajících rozvodů i s přípravnými pracemi a to ve stávajících objektech i novostavbách i s jejich zakládáním.

Průmyslové podlahy, realizace, opravy a rekonstrukce - pokládka těchto typů podlah: - lité, epoxidové, polyuretanové, antistatické, dekorativní a sportovní podlahy.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Mytí oken, opravy fasád, opravy střech, natěračské práce, montážní práce, svařování ve výškách.

Stavební firma CATCHCEBAL s.r.o. se zabývá zednickými a obkladačskými pracemi. Pokládáme obklady a dlažby nejrůznějších druhů a velikostí a provádíme zednické práce. Činnost: - obkladačské práce - obklady - dlažby - zednické práce. Působíme především v Praze a celém Středočeském kraji.

DH Elektroinstalace s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce a opravy elektroinstalací.

Společnost ELTOKO ELEKTROINSTALACE s.r.o. se zabývá komplexní činností v oboru elektroinstalace. Firma realizuje kompletní i částečné silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace, rozvody HDV, elektro revize.

Hledáte spolehlivou a zkušenou firmu, která se postará o montáž SHZ, stavebních konstrukcí a zařízení? Chcete mít jistotu, že vaše budovy budou chráněny proti požáru a splňovat všechny normy a předpisy? Potřebujete provést revizi nebo opravu vašeho stávajícího zařízení? Chcete zkrášlit interiér nebo exteriér pokládkou dlažby a obkladů? Pokud ...

Instalatéři a topenáři. Zajišťujeme mimo jiné výměnu a opravu bojlerů .

Pokud hledáte kvalitní a zkušenou firmu, která se zabývá stavebnictvím, hrubými stavbami, zednickými pracemi a rekonstrukcemi v Praze a Středočeském kraji, měli byste se obrátit na společnost Volodymyr Dancha. Zaměřujeme se především na zednické práce, hrubé stavby a rekonstrukce. Naše společnost je spolehlivým partnerem pro vaše stavby a ...

Společnost KeramikPro s.r.o. provádí obkladačské práce, pokládku obkladů a dlažeb. Montáž obkladů a dlažeb z různých materiálů a v různých velikostech.

Práce: - montáže vodovodů a kanalizací - vodovodní, kanalizační a plynové přípojky - opravy vodních a kanalizačních řádů - zemní práce - bourání hydraulickým kladivem - svahování - hloubení rýh - frézování živičných a betonových povrchů - pokládky obrub všech druhů zámkových dlažeb - úpravy lesních a polních cest.

Společnost Petr Úlehla nabízí kompletní péči o vaše parkety. Zrenovujeme vám dosavadní parkety, položíme nové nebo spolu vybereme ideální plovoucí podlahu. Pracujeme v Praze a ve Středočeském kraji.

Stavební firma: - kompletní stavební činnost - developerské projekty v bytové výstavbě - zemní a výkopové práce - ruční, strojní - výstavba solárních elektráren. Půjčovna stavebních strojů. Prodej, servis: - stavební jeřáby - mobilní betonárky. Prodej konstrukčních stěnových polystyrenových systémů.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro vaše solární projekty, obraťte se na ARAS STAR s.r.o., Praha. Tato firma se zabývá montáží, opravami, revizemi a zkouškami fotovoltaických elektráren. Má dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný tým elektrikářů s vyhláškou 250 §6, 7, 8. ARAS STAR s.r.o. vám nabízí komplexní řešení na míru, které vám ...

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro realizaci vašich projektů v oblasti vytápění, vzduchotechniky, zdravotechniky, klimatizace a měření regulace, pak je firma CROATHERM PRAHA s.r.o. tou pravou volbou. Působíme v oboru od roku 1992 a nabízíme komplexní služby od návrhu, přes dodávku a montáž, až po servis a revize. Dbáme také na ekologický ...

Firma Andriy Sharko je stavební společnost se sídlem v Praze, která se zabývá širokou škálou stavebních a rekonstrukčních prací. Mezi její hlavní činnosti patří: - Výstavba rodinných domů: Firma Andriy Sharko nabízí kompletní služby od návrhu až po realizaci rodinných domů na klíč. Firma dbá na kvalitu, spolehlivost a dodržování termínů. ...

Firma Vasyl Sulzhenko je společnost, která se zabývá různými druhy stavebních a rekonstrukčních prací v Praze a okolí. Mezi její hlavní činnosti patří: - Interiérové přestavby: Firma nabízí služby v oblasti změny dispozice, výměny podlah, dveří, oken, instalace nového nábytku, osvětlení, elektrických rozvodů a dalších prvků interiéru. Firma ...

Chcete si pořídit fotovoltaickou elektrárnu na klíč, ale nevíte, komu svěřit tento náročný projekt? Hledáte spolehlivou a zkušenou firmu, která vám zajistí kvalitní a efektivní řešení? Pak je pro vás ideální volbou firma CAMPA technologies SE, která sídlí na adrese Na vinici 162/8, Praha. CAMPA technologies SE je přední firma v oblasti montáže ...