ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Řemesla, služby, montáž, opravy, servis, revize - elektroinstalace, elektroinstalační práce - revize elektrických zařízení, hromosvodů a přístrojů - výroba rozvaděčů NN

Výroba typové i atypické rozměry a montáž - ocelové protipožární dveře - protipožární prosklené stěny Zámečnictví

Odvoz a likvidace stavebního materiálu. Bourací práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Rekonstrukce a modernizace bytů. Zednické práce

Elektroinstalační práce - silnoproudé rozvody - revize Účetní servis

Truhlářství Brodecký. Výroba dřevěných schodů, kuchyní, nábytku, podlah, teras.

Montáž plyn, topení, vzduchotechnika, stavební práce.

Dodávky interiérů, sádrokartony, obklady, dlažby, podlahy.

Výškové práce horolezeckou technikou. Pronájem montážních plošin

Projektová činnost ve výstavbě. Zpracování dokumentace. Jednání s orgány státní správy.

Zemní a výkopové práce, stavební činnost. Také překládáme texty z anglického jazyka do češtiny a opačně a vyučujeme angličtinu.

Služby - geodetické práce - digitální zaměření objektů - projektové práce

Montáž sádrokartonových podhledů a systémů.

Truhlářství, podlahářství. Pokládka PVC, plovoucích podlah a koberců.

Prodej a montáž plovoucích podlah, koberců, PVC, korků. Dále dodáváme a montujeme žaluzie do všech typů oken, lamelové dveře, interiérové dveře a zárubně. Kamenná prodejna i internetový obchod.

Přestavby a rekonstrukce: -byty, panelové byty -rodinné domy, domky -rekonstrukce a modernizace objektů. Výstavba: -občanská, bytová -byty na klíč. Rekonstrukce, přestavba interiérů: -novostavby, půdní vestavby, interiéry -byty, kanceláře, nebytové prostory -obklady, dlažba, bytová jádra -výměna oken. Rekonstrukce, prodej, ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení a bojlerů.

Provádíme: - malířské práce - pokládka podlahové krytiny - sádrokartonové příčky - pokládka, obklady, dlažby - zednické práce.

Zámečnictví Michal Jurčo - se zaměřuje na výrobu: - zakázková kovovýroba - zámečnické práce - vrata - brány - brány s pojezdem - oplocení - ploty - mříže - nerezová zábradlí - kovové schody, schodiště vnitřní i venkovní - drátěné programy - kovové prvky pro vybaveni kuchyní.

Hodinový manžel - služby pro domácnosti a firmy, opravy, údržba a servis bytů a kanceláří, montáže nábytku, bytových doplňků, čištění koberců a čalouněného nábytku, drobné instalatérské a elektro práce, dodávka a montáž žaluzií a rolet, vrtání do panelů, zapojení praček, myček, mytí oken a dveří apod.

Dezinfekce potrubí vnitřního vodovodu včetně vystavení Zajištění rozboru vody z dezinfikovaného rozvodu vody. Vodoinstalatérské práce.

Servis, výměna a pravidelná klimatizace Elektroinstalační práce Dodávka, montáž a servis - tepelná čerpadla Topenářské práce - kompletní dodávky - rozvody topení - peletová kamna Čištění - kuchyňské provozy a mytí - klimatizační jednotky Vodoinstalační práce - kompletní dodávky - rozvody ...