ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Provádíme pokrývačské práce, opravy, rekonstrukce i nové střechy. Komplet včetně krovu a klempířských materiálů. Montáž střešních oken všech typů. Zateplování střech. Natíráme žlaby štíty a ostatní plechové prvky na střeše. Provedeme ůklid půdy. Odstraníme sníh (dle možností). Zajistíme havarii pro následnou opravu. Děláme postřik " ...

Revize a montáž - elektrická zařízeníelektroinstalační práce Dodávka, montáž a revize - hromosvody

Kontejnerová doprava - AVIE A75 - do 5t Zemní a výkopové práce minibagrem

Elektroinstalační práce - elektrikářské práce - revize

Lakýrnické práce Malířské práce Tapetování Barevné návrhy interiérů Stěrkování omítek

Přinášíme to nejlepší možné řešení, které dnes moderní technologie ve stavebnictví nabízí. Jedná se o vypínané stropní podhledy, ideální řešení jak v rekonstrukcích bytů, podkrovních místností, novostaveb, komerčních, ale i výrobních prostor. Naše vypínané podhledy jsou moderní alternativou sádrokartonových podhledů. Dále nabízíme dřevěné ...

Nákladní autodoprava - přeprava stavebního materiálu - odvoz sutí Osazování a montáž - vrata Likvidace a zpracování - sutě - odpady Prodej - zemní kolektory pro tepelná čerpadla Odklízení sněhu E - shop - elektro TV, MP3 - mobilní telefony - hudební nástroje - hračky - chovatelské ...

Elektromontáže. Elektrikářské práce, revize, projekty: -vysoké a nízké napětí -venkovní, kabelové vedení -veřejné osvětlení -bytová a průmyslová elektroinstalace -elektrické vytápění.

Elektroinstalační práce Elektrické vytápění Servis - kabelové rozvody - domácí telefony Montáž - bojlery Instalace - počítačové sítě

Společnost Insulation Building s.r.o. se zabývá zateplení panelových domů, zateplením rodinných domů. Provádíme revitalizace panelových domů. Zajistíme dotace na zateplení z dotačního programu zelená úsporám.

Truhlářství, podlahářství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Komplexní dodávky zabezpečovacích a komunikačních systémů: - poradenská činnost: - slaboproud - silnoproud - požární ochrana - projekční činnost - instalační práce - revize - elektrická požární signalizace systémy firem SCHRACK SECONET, ESSER, ZETTLER, LITES, MENVIER

Provádíme stavební úpravy a rekonstrukce. Specializujeme se na: - instalace hromosvodů a jejich revize - elektroinstalace a jejich revize - střechy, krovy, tesařské, pokrývačské a klempířské práce - zateplování budov Stavební úpravy v Praze a okolí.

Vývoj, výroba, prodej: - speciální stavební chemie NAVOM - hydroizolační a antikorozní ochrana - hydroizolace - sanace staveb.

Nabídka: - úklidových služeb - zajištění malování - bytových úprav.

Zakázková výroba různých druhů nábytku z lamina. Realizace: - kompletních kuchyní - kanceláří - nábytkových stěn - i jiné druhy nábytku a doplňků dle požadavku, včetně zaměření, dovozu a montáže. Vybavíme: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - šatny - ložnice - předsíně - koupelny - kanceláře - prodejny.

Provádíme: - úklidové i čisticí služby - mytí oken - čištění koberců - pravidelné úklidy firem a domácností - čištění čalounění - malířské práce.

Stavebně truhlářská výroba: - eurookna - špaletová okna - dveře vchodové - dveře interiérové - dřevěné podlahy - schody, schodiště - atypická stavební výroba. Atypická stavební výroba: - atypické interiéry - komerční prostory - vybavení domácnosti.

Výroba nábytku na zakázku provedení lamino nebo dýha: - dřevěná schodiště - výroba masivních dveří - výroba dřevěných plotů - vypracování architektonického návrhu.

Broušení a lakování parket, pokládka parket a dřevěných podlah

Provádění neřízených zemních protlaků do průměru 130 mm, hydraulických protlaků do průměru 200 mm a beranění trub od průměru trubky 108 mm do 530 mm.

Poskytujeme havarijní servis nonstop pro oblasti Praha 1 až 10. Provádíme: - čištění kanalizace - čištění odpadů tlakovou vodou - opravy a rekonstrukce kanalizace.

Dodávky na klíč, montáže, projekce, výroba, prodej: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla - větrání - Mar měření a regulace - chlazení - topné systémy - topení, vytápění - zdravotechnika Tepelná čerpadla vzduch/voda: - ATW - FUJITSU - TOSHIBA Estia - DAIKIN ALTHERMA - LG THERMA V. Vzduchotechnika: - ...