ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Prodej a opravy telefonních přístrojů, záznamníků, faxů, bezdrátových telefonů, opravy rozvodného vedení, zásuvky, šňůry.

Rekonstrukce a výstavby: - rodinné domy, domky, vily - bytové objekty, byty - fasády, omítky - střechy - dlažby, obklady - veřejné prostory a zařízení. Rekonstrukce a opravy interiérů staveb: - panelové koupelny, koupelnové kouty - bytová jádra - kancelářské a obchodní prostory - hotely - restaurace - průmyslové stavby.

Provádíme: - elektroinstalace - elektrorevize.

Výškové práce Horolezecké práce

Zateplování objektů, zednické práce, malířské práce, odvlhčování vlhkých budov, izolace proti spodní a tlakové vodě, hydroizolace plochých střech Zateplování obvodových plášťů budov kontaktními a nekontaktními zateplovacími systémy Bourání zděných konstrukcí Sanace proti vlhkosti - odvlhčování budov Rekonstrukce bytů i domů Výměna bytového ...

Komplexní instalatérské a topenářské dodávky: -voda -plyn -topení -kanalizace.

Provádíme veškeré stavební práce a malířské práce.Rekonštrukcie bytů, rodinných domů, koupelen, obkladů, dlažeb, omítek, vody, topení, plynu, dopravy ... slevy-15% dohodou.

Elektroinstalační a elektronické práce a montáže, rekonstrukce, opravy, revize, přihlášky k odběru elektrické energie, měření a regulace - PULZ-ER. Zřizování, montáže hlavních přívodů a jejich měření pro rodinné domy, byty, průmyslové objekty, aj.

Nabídka služeb v oblasti zemních prací, nákladní autodopravy a terénních úprav. Přeprava a prodej sypkých materiálů.

Prodej, práce, montáž, rekonstrukce: -sádrokartonové podhledy -sádrokartony -tepelná izolace -střešní okna -zateplení izolací -úpravy fasády -půdní vestavby.

Provádíme výškové práce horolezeckou technikou. Poskytujeme kompletní rekonstrukce bytů a domů.

Truhlářství, podlahářství

Prodej a montáž plovoucích laminátových i dřevěných podlah.

Revize - vyhrazené elektrické zařízení

Pokládka, renovace - parkety - plovoucí podlahy - veškeré dřevěné podlahy.

Komplexní správa nemovitostí. Úklidové a zahradnické služby, rizikové kácení stromů, výškové a řemeslné práce v Praze a jejím okolí.

Instalatérské práce: -kompletní rekonstrukce: -vody, kanalizace včetně zařizovacích předmětů -likvidace demontovaného materiálu -nové rozvody vody a kanalizace v novostavbách včetně zařizovacích předmětů a kompletace -topení na klíč -rozvody plynu včetně revize -kompletní rekonstrukce: -bytová jádra -čistění ...

Realitní činnost, veškerý inženýring, výstavba zděných rodinných domů za bezkonkurenční ceny, výstavba dřevostaveb za bezkonkurenční ceny, rekonstrukce starších objektů, zemní a výkopové práce, demolice staveb, opravy neodborných prací od jiných firem.

Stavební firma: - kompletní regenerace panelových domů - regenerace fasád včetně aplikace dodatečného zateplení - hydroizolace střech, lodžií a balkónů - statika a sanace stavebních objektů.

Zabýváme se pokládkou dřevěných, plovoucích podlah a parket včetně prací s tímto spojenými.

Práce: - zednické - přípravné a dokončovací stavební práce - instalatérské, topenářské - malířské, natěračské - zemní a výkopové práce - ruční, strojní.

Kompletní stavební činnost. Výstavba: - bytové objekty - rodinné domy. Opravy, zateplování: - fasády. Služby: - stavební poradenství - stavební dozor - statické posudky - koordinace stavebních činností - geodetické zaměření - architektonické. Práce: - strojní zemní a výkopové práce. Návrhy, realizace: - interiéry - ...