ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Lešenářské práce. Montáž, demontáž, doprava: -trubkové, rámové a pojízdné lešení.

Stavební firma Marko Plus s. r. o. byla založena v roce 1996. Od zahájení činnosti je zaměřena na tyto stavební obory: - sádrokartonové podhledy a příčky - speciální akustické obklady a podhledy - kazetové podhledy - střechy - provádění staveb "na klíč".

Ryze česká stavební společnost. Výroba technologie pro sanaci betonových konstrukcí. Nadále patříme kvalitou i technickým a lidským vybavením ke špičce v sanacích betonových konstrukcí.

Služby: - zasklívání v naší provozovně - zasklívání v bytech a provozovnách zákazníků - výroba izolačních dvojskel - dodávka a montáž bezpečnostních skel - výroba akvárií a terárií - vyřezávání kruhů, oválů a dalších tvarů - broušení a leštění hran - rámování a paspartování obrazů - havarijní NON-STOP provoz na mobilních telefonech. ...

Silnoproudé rozvody do 1000V: - bytová výstavba - administrativní budovy - školy - průmyslová výstavba - veřejné osvětlení. Elektrorevize. Přihlášky k odběru elektrické energie. Rekonstrukce, opravy a údržba el. zařízení. EIB systémy a ovládání. Rozvaděče. Hromosvody. Ochrany elektrických zařízení proti ...

Dodání a pokládka dřevěných parket, plovoucích podlah, PVC, koberců, vinylových podlah, broušení parket.

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce.

úklid domácnosti péče o domácnost péče o dům a zahradu dietní stravování na míru individuální cvičení firemní školky péče o seniory

Nabízíme komplexní služby pro dům - čištění fasád a střech, antigraffiti servis, ochranu budov proti holubům, výškové práce a kácení stromů.

Provádíme hydroizolace rovných střech, rekonstrukce či zateplování. Nabízíme stavební, pokrývačské a tesařské práce.

Zemní práce, zakládání staveb, zajištění stavebních jam, sanace svahů a stabilizace zemin, přeprava hmot a dále veškeré inženýrské sítě.

Rekonstrukce a opravy veškeré vodoinstalace v domě, opravy olověného potrubí, rekonstrukce bytových jader včetně dodávky zařizovacích předmětů, veškeré topenářské práce, strojní čištění kanalizace strojem Rowo, elektrikářské a zednické práce.

Firma byla založena roku 1999 jako spol. s r.o.. Předmětem činnosti jsou topenářské a instalatérské práce.

Pokládka a lakování parket, prken, dřevotřísky, korku. Prodej, pokládky, renovace: -parkety, plovoucí podlahy-lamino, dřevo -parketové laky, oleje, tmely, lepidla zn.BONA -brusky na dřevěné podlahy OREBRO-BONA (Německo)-válcové, rotační okrajové brusky Laminátové plovoucí podlahy: -PARADOR, PERGO, QUICK-STEP UNICLIC, ...

Svářečské a zámečnické práce + Úklidový a údržbářský servis

Kompletní poradenství, dodávky, montáže: - veškeré stavební práce - střešní krytiny - sádrokartonové konstrukce.

Kominictví Zabýváme se třísložkovými komíny i zděnými komíny a nabízíme jejich stavbu, vložkování, frézování, čištění a kontrolu. Působíme ve středočeském kraji a v Praze.

Pohřební služby, materiál prodej - pomníky a náhrobky z přírodního i umělého kamene i s osazením

Provádíme montáže a rekonstrukce rozvodů topení, vody i plynu včetně dodávky materiálu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -topenářská technika -čerpadla -izolace -kotle. Instalatérské práce: -VODOinstalace: -rozvody vody -PLYNoinstalace, plynofikace objektů -TOPO, topenářské: -rekonstrukce - ústřední topení.

Vysoušení a odvlhčování vlhkých prostor a zdiva. Prodej a pronájem kondenzačních vysoušečů a odvlhčovačů.