ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Vzduchotechnika a klimatizace: - dodávka - montáž - projekce - výroba vzduchotechnického potrubí -instalace - oprava.

Naše společnost provádí dodávky uměleckořemeslných prací prováděných tradičními metodami. Především se jedná o řemeslo: - štukatérské - kamenické - malířské - pozlacovačské. Poskytujeme tyto služby: - rekonstrukce a obnova interiérů a exteriérů památkových objektů - restaurování štukových omítek a výzdob - rekonstrukce a ...

Čištění kanalizace bytové, domovní, venkovní. Instalatérské a topenářské práce. Vysoká odbornost a úroveň techniků a vybavení - nízké náklady. Dále nabízíme odstranění závad i po neúspěšných pokusech konkurenčních firem. Rychlý příjezd bez příplatku.

GENEVA CONSULTING s.r.o. založena v Praze v roce 1991. Zavádíme na český, slovenský a maďarský trh nové výrobky a služby. CLIPSO je moderní krytina na stěny i stropy. Tuto polyesterovou tkaninu s polyuretanem s výjimečnou šířkou pěti metrů beze spojů a švů je možné upravovat do všech potřebných tvarů. Technologie této tkaniny umožňuje ...

VODNÍ ZDROJE a.s., – vznikly transformací bývalého národního podniku Vodní zdroje, který byl založen již v roce 1957. Navazujeme na úspěšnou dlouholetou tradici v oblasti budování a údržby zdrojů podzemích vod, vodárenství a sanačních prací.

Naše společnost realizuje stavební a výškové práce. Využíváme horolezeckou techniku, plošiny i lešení. Zajišťujeme opravy fasád, střech, komínů a montáž reklam. Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a budov

Truhlářské práce, truhlářství.

Nabízíme jeřábnické práce, autojeřáby (AD 080, AD 20, AD 20T, AD 28). LIAZ s hydraulickou rukou. Jeřábnické práce do 28 tun.

Firma REASTAV Praha, s. r. o. byla založena v roce 2007 jako společnost s ručením omezeným. Od svého počátku se společnost zabývá především pokládkou obkladů a dlažeb, včetně pokládky velkoformátových obkladů a dlažeb, v interiéru a exteriéru. Mezi významné činnosti společnosti patří rekonstrukce a výstavba obytných i komerčních objektů a ...

Naše společnost provádí veškeré instalatérské práce včetně drobných oprav, ale i kompletní rekonstrukce objektů. Opravujeme: kotle karmy, waw, sporáky další plynospotřebiče. Další služby: čištění kanalizace frézování zarostlých kanalizačních stoupaček opravy prasklých stoupaček vody a kanalizace montáže a ...

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektroinstalační práce včetně revizí. Montáž rozvaděčů.

Zakázkové truhlářství zaměřené na výrobu z masivu - dodáváme: - interiery - postele - nábytek - obývací stěny - vestavěné skříně. Pro interiery vyrábíme samostatné schody, špaletová okna, skříně na míru.

Výškové práce: -mytí, opravy, nátěry fasád -nátěry klempířských prvků -opravy a nátěry střech -mytí oken -kácení stromů -jakékoliv další práce ve výškách horolezeckou technikou.

Montáž sádrokartonových systémů, zateplování fasád a půdních prostorů, montáž plovoucích podlah a jejich rekonstrukce, provádění malířských prací.

Stavební práce: - rekonstrukce objektů a interiérů - zednické práce včetně komínů a fasád - pokrývačské práce - klempířské práce včetně nátěrů, klempířských prvků, žlabů a svodů.

Pojišťovací makléř - bezplatné zprostředkování a správa pojištění průmyslu, právnických a fyzických osob. Odvlhčování, vysoušení vlhkých prostor. Odvlhčovače, vysoušeče, pronájem.

Autodoprava, jeřábnické, demoliční a zemní práce.

Výroba rozvaděčů a elektromontážní práce VN i NN.

Předmět podnikání: - kominické práce všeho druhu - revize kouřových cest - výpočty kouřových cest - vložkování komínů - Al i nerez - stavba vícevrstvých odkouření - výškové práce.

Dodavatel českých plynových ohřívačů vzduchu MTP s širokým rozsahem uplatnění. Tyto přímotopné ohřívače vzduchu jsou určeny pro dopravu a úpravu vzduchu ve větracích a vytápěcích systémech. Přednosti jednotek MTP: - rychlé a snadné vytápění - vysoká účinnost - velká spolehlivost - nízké provozní náklady - ekologický provoz.

Zajišťujeme komletní dodávky střech a fasád. Sřechy šikmé i ploché s klempířskými prvky, střešními okny, hromosvody, zateplením apod. Fasády historické, nové, zateplené.

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou kuchyní a nábytku z lamina. Našim zákazníkům nabízíme realizaci kompletních kuchyní a nábytku, včetně zaměření, dovozu a montáže. Nabízíme výběr nejrůznějších materiálů, tvarů dvířek, úchytek, pracovních desek, drátěného programu, ramp včetně osvětlení, dřezů i vodovodních baterií, různých doplňků ...