ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Podlahářské práce. Prodej, pokládání: - parkety, PVC, koberce, plovoucí podlahy.

Stavební firma Výstavba a rekonstrukce kanalizačních přípojek a stok. Provádění zemních a výkopových prací.

Činnost: - topenářské práce - zednické, obkladačské práce - malířské, natěračské práce - podlahářské práce - rekonstrukce bytů - údržba objektů.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zednictví

Zakázkové truhlářství, výrobky dle Vašich návrhů.

Nátěry střech asfaltovým nátěrem. Hromosvodářské práce. Izolace střech. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Průmyslová elektronika: - oprava: prakticky jakýchkoliv elektronických obvodů a přístrojů - vývoj: elektronických obvodů, zařízení a systémů automatizaci. Bezpečnostní systémy: - oprava veškerých zařízení pro elektronické bezpečnostní systémy (sledovací videokamery, monitory, videorekordéry s dlouhou dobou nahrávání).

Výroba, realizace: - průmyslové podlahy - venkovní plochy - lité samonivelační potěry - anhydrity - syntetické průmyslové podlahy

Stavební činnost - realizace staveb - dřevostavby, výstavba rodinných domů - tesařské práce - návrh a výroba vybavení interiérů.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce koupelen

Betonové podlahy, pokládání - lité podlahy - anhdyritové podlahy - průmyslové podlahy. Provozovna - adresa: Trhová 1090, 341 01 Horažďovice

Práce, realizace, montáž: - zateplení domů, budov - tepelná izolace - PUR izolace - hydroizolace - podlahové systémy

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, bytových jader, nebytových prostor - půdní vestavby - opravy fasád - výstavba oplocení.

Činnost - lité teraco (terazzo) - repase a opravy starého teraca - čištění žulových a teracových schodů, pemrlované a výmývané teraco - kamenické práce.

Stavební práce: - rekonstrukce panelových domů a bytů - rekonstrukce koupelen - zemní a výkopové práce - řezání a vrtání betonu - střechy - dřevěné podlahy

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů a domů - obklady - bourací práce - zemní práce - malířské a natěračské práce - zednické práce

Stavební činnost: - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - bourací a demoliční práce - zednické práce - obkladačské práce - malířské a lakýrnické práce - sádrokartonářské práce - topenářské práce - elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce

Společnost HAKK s.r.o. se zabývá výrobou zámečnických prvků a to jak pro Váš dům zahradu tak pro Vaši firmu. Vyrábíme ploty, brány, schodiště a další... Dále vyrábíme různé druhy železných konstrukcí od interiérových prvků pro vybavení provozovny nebo podporu prodeje, zakázkových výrobků pro průmyslové využití nebo vyráběné sériově až po ...

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - obývací prostory - komerční prostory. Truhlářské práce.

Práce: - podlahářské - pokládka koberců.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - zateplování objektů.

Stavební činnost - dřevostavby - rekonstrukce bytů - suché podlahy - podlahové topení - dodávky stavebních konstrukcí na bázi stavebního systému Fermacell.

Reklamní a marketingové služby - webdesign - PPC kampaně - reklama na sociálních sítích. Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - demolice - výkopové práce - výstavba a rekonstrukce srubů.

Stavební činnost, výstavba: - nízkoenergetické RD - rodinné domy - rekonstrukce - demolice - zemní práce