ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Činnost: - horizontální řízené vrtání - bezvýkopová pokládka inženýrských sítí pod vodními toky, silnicemi, kolejemi, lesními porosty...atd - vrty k stabilizaci svahů, odvodnění svahů - vrty k vyčištění kontaminovaných oblastí

Práce: - kamenické - kamenosochařské.

Zámečnictví, výroba: - ploty - vrata - mříže - schodiště - zábradlí

Činnost: - výškové práce - mytí fasád, oken na výškových budovách - odstraňování sněhu, ledu ze střech - opravy dilatačních spár - rizikové kácení stromů.

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské

Služby v oblasti elektrotechniky, klimatizace a regulace - projekty a revize vzduchotechniky a elektro - montáže vodo topo plyn, větrání, digitální řídící systémy.

Činnost: - kovoobrábění - výroba ocelových konstrukcí - zámečnické práce

Stavební činnost - rekonstrukce technického zařízení staveb - zemní práce - demolice - čištění povrchů tryskáním - štukování - sanace zdiva.

Podlahářské práce - pokládka laminátové podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, PVC podlahy i koberce.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - přípojky, elektroměrové rozvaděče - elektrické podlahové vytápění - domácí telefony, zvonky.

Služby - nákladní autodoprava - odvoz sutě a odpadu - demolice - zemní práce.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - montáž elektronických zabazpečovacích zařízení - montáž LED osvětlení. Pobočka Do Višňovky 74 251 01 Herink, okres Říčany

Stavební společností - nový bytová výstavba na klíč - rekonstrukce domů - zateplování - sádrokartonářské práce.

Truhlářství. Výroba nábytku na míru - kuchyně - kancelářský nábytek - ložnice - zahradní nábytek - pergoly.

Prodej: - písek - štěrk - kačírek Služby: - odvoz a likvidace odpadů - kontejnerová doprava - zemní práce - půjčovna stavebních strojů

Zprostředkovatelská a stavební firma. Zpracováváme stavební a demoliční odpad a prodáváme stavební recykláty. Působíme převážně v oblasti ekologických služeb pro stavebnictví, kde za několik let podnikání získali řadu cenných zkušeností a napomohli realizaci mnoha důležitých staveb.

Výroba rozváděčů a rozváděčových skříní. Dále provádění elektromontáží, práškového lakování, facility managementu, montáží klimatizací a chlazení

Doprava : - suť - zemina - stavební materiály Servis: - spalovny - kotelny - kotle Zemní a výkopové práce

Služby: - realizace interiérů - dřevěný nábytek - dřevěné konstrukce - truhlářské výrobky.

Elektromontážní a elektroinstalační práce - přihlášky - revize - slaboproudé rozvody

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Elektroinstalace silnoproud-slaboproud Projekční a poradenské služby v oboru elektro Revize, hromosvody, EZS, EPS, CCTV atd. TDI - elektro-stavební

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení