ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Dodávka: - systém inteligentního vytápění pro rodinné domy.

Rizikové kácení stromů - prořezání stromů Výškové práce

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - montáž tepelných čerpadel - montáž solárních systémů - rekonstrukce koupelen.

Firma DAN INTERIÉR s.r.o. - odborník na interiéry a stavby, se zabývá všemi činnostmi souvisejícími s výstavbou i úpravou staveb v bytové i nebytové oblasti, včetně dodávek materiálu.

Služby: - rámování obrazů - paspartování obrazů.

Speciální zakládání staveb - mikropiloty - jádrové vrtání - zemní a výkopové práce - sanace stavebních objektů.

Služby: - projektování elektrických zařízen - analýzy sítě - revize

Montáž suchých staveb - sádrokartonářské práce - montáž podhledových systémů.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zemní a výkopové práce Služby: - výškové práce - nákladní autodoprava, odvoz suti Ubytovna U Hellady 498/3 Praha 4

Služby, řemesla: - sklenářské práce - řezání skel - montáž výloh - zasklívání oken a dveří po celé Praze a okolí - rámování obrazů Provozovny: Veleslavínská 40, Praha 6 tel.: 778 008 223 Bělohorská 6, Praha 6 tel.: 773 008 404

Stavební činnost - rekonstrukce a reviztalizace občanských a bytových staveb - zateplování budov - rekonstrukce balkónů.

Stavební práce - výstavba rodinných domů - dřevostavby - hausboty - rekonstrukce domů - demolice - zednické práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen, bytových jader - montáž podlahového topení.

Kamenictví, výroba: - kuchyňské desky - krby (obklady, masivy) - schody (obklad, masiv) - dlažby - obklady (např. koupelen) - velkoformátové obklady - parapety (venkovní, vnitřní) - lemovky k bazénům - barové pulty - sokly domů - hřbitovní architektura - urnové hroby - jednohroby - dvojhroby. Kamenické práce: - ...

Vyrábíme pergoly, zahradní altány, přístřešky na auto, zastřešení terasy, hliníkové a dřevěné pergoly, ploty, garážová stání, zastřešení a zastínění pergoly, zahradní posezení.

Práce: - údržbářské - hodinový manžel.

Služby: - izolační a klempířské práce pro průmyslové firmy a objekty

Elektromontáže, elektroinstalační práce - silnoproud, slaboproud - istalace solárních elektráren.

Práce: - malířské - natěračské.

Služby: - server housing - poradenství v oblasti ICT - outsourcing ICT - návrh, tvorba a správa datových sítí - návrh a tvorba webových aplikací - cloudové služby - inteligentní elektroinstalace

Montáž provětrávaných fasádních systémů - fasády plastové, z umělého kamene, dřevovláknité, kamenné.

Práce: - rekonstrukce bytů, domů - rekonstrukce bytových jader - zednické - malířské - obkladačské - instalatérské - elektrikářské.

Činnost: - rekonstrukce bytů - úklidové služby - revize, kontroly a zkoušky plyn, elektro

Stavební činnost, výstavba, práce: - rodinné domy - nízkoenergetické stavby - zateplování - hydroizolace - vodohospodářské stavby - výkopové práce - sádrokartonářské a zednické práce - zámečnictví, svářečské práce Úklidové služby.