ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Nabízíme Vám kvalitní provedení zateplení fasád rodinných a bytových domů, povrchové úpravy exteriéru i interiérů, realizace strukturovaných a mozaikových omítek a renovace zateplovacích systémů.

Odvoz suti a odpadu. Demoliční činnost. Výkopové práce.

Malířské a lakýrnické práce. Malování bytů, pokojů, kanceláří a veřejných prostor. Natírání a stříkání fasád. Mytí fasád. Stříkání a mytí střech. Kompletní úklidové služby, úklid bytu po malířích. Pokládka plovoucích podlah a koberců. Drobné zednické práce. Malování za rozumné ceny.

Instalatérská firma. Velkoobchod, montáž: -sifony, odtoky Hutterer a Lechner -protipožární systémy INTUMEX -kanalizační systémy POLOPLAST -voda, kanalizace, topení, plyn -pasivní požární ochrana.

Stavební firma Rekonstrukce na klíč Komplexní regenerace: -panelové domy. Izolace proti vodě a střešní pláště. Hydroizolace. Kompletní opravy: -balkony, terasy, lodžie. Celkové opravy: -ploché a šikmé střechy. Zateplování, zateplovací práce: -fasády, střechy, podlahy. Izolace plochých střech:

Provádíme kompletní projekty v oblasti architektury, stavebnictví, automatizační techniky a zobrazovacích systémů pro komerční a domácí prostory od projekce až po realizaci. Prodáváme široký sortiment moderního, klasického a Art deco nábytku, LED i klasických závěsných a zápustných svítidel do interiéru i exteriéru od předních italských a ...

Vodoinstalatérské a topenářske práce.

Protipožární nátěry, protikorozní ochrana, abrazivní tryskání, protiplísňové nátěry, práce horelezeckou technikou, izolace SERVIWRAP, PROTEGOL. Prodej pásek SERVIWRAP.

Malířské práce, stěhování ČR a EU.

Hodinový manžel. Elektroinstalační práce, pokládka PVC, koberců.

Stavební pomocné práce, ruční kopání

Provádíme elektrikářské práce a elektroinstalace v oboru silnoproud i slaboproud. Provedeme rozvody kabeláže, osadíme osvětlení i zásuvky. Následně provádíme rozvody datových sítí, televizní rozvody. Navrhneme a dodáme celý anténní systém, provádíme montáže satelitů, montáže antén, servis a revize společných televizních antén (STA). Rovněž ...

Voda, kanalizace, studny, vodní zdroje. Služby: - vrtané studny - vyhledávání vodního zdroje - vrty pro tepelná čerpadla. Realizace: - studny. Voda, kanalizace. Čerpací technika - prodej Montáž: - čerpadla - pumpy. Stavebnictví - příprava staveb. Geologické práce, stroje. Provádí: - hydrogeologický průzkum.

Malování, tapetování, nátěry, kompletní úklid, čistění koberců a čalounění, montáže nábytku. Prodej koberců a linolea (PVC), včetně pokládky.Manipulace s nábytkem, příprava, zakrytí.Velký výběr PVC, koberců bytových, zátěžových a speciálních s protišpinivou úpravou v široké škále barev, cen a šíří.Nátěry fasád.Služby hodinového manžela.Přijedeme ...

Výroba - kancelářský nábytek pracovní stůl - skříně šatní, vestavěné - obytné stěny

Malířské a lakýrnické práce včetně speciálních aplikací a dekoračních technik. Veškeré malby a nátěry od malování pokojů a bytů, přes výmalby.

Revize elektroinstalací, rozvaděčů, elektrospotřebičů, hromosvodů, plynových zařízení, plynových kotlů, plynových kotelen, plynových rozvodů NTL, STL.

Revitalizace společných prostor bytových domů (chodby, schodiště apod.). Podlahářství. Dodávka, pokládka: - koberce - vinyl - pvc podlahy, linoleum - korkové podlahy a obklady - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - antistatické podlahy. Vyrovnání podkladů samonivelační stěrkou Dokončovací stavební práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Výstavba, provedení: - dřevostavby systémem Two by Four rodinné domy, nebytové stavby, rekreační chaty - vestavby a nástavby podkroví - střechy - dřevěné a kamenné fasády - pergoly - sádrokartony - pokládka plovoucích podlah - zpracování projektové dokumentace.

Stavební firma poskytující služby: - výstavba rodinných domů na klíč - izolace objektů - tlakové izolace - oplocení - betonové konstrukce - schody - schodiště - zemní práce UMC60 - bourací práce - terénní práce včetně komunikací a parkových úprav. Dodávka a montáž prefa stropů či monolity.

Rekonstrukce interiérů bytů a domů: - sádrokartonové příčky, stropy a předsazené stěny - půdní vestavby - podhledy - úprava stěn a stropů - koupelny - podlahy - dveře.