ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Přestavby a rekonstrukce: -byty, panelové byty -rodinné domy, domky -rekonstrukce a modernizace objektů. Výstavba: -občanská, bytová -byty na klíč. Rekonstrukce, přestavba interiérů: -novostavby, půdní vestavby, interiéry -byty, kanceláře, nebytové prostory -obklady, dlažba, bytová jádra -výměna oken. Rekonstrukce, prodej, ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení a bojlerů.

Provádíme: - malířské práce - pokládka podlahové krytiny - sádrokartonové příčky - pokládka, obklady, dlažby - zednické práce.

Zámečnictví Michal Jurčo - se zaměřuje na výrobu: - zakázková kovovýroba - zámečnické práce - vrata - brány - brány s pojezdem - oplocení - ploty - mříže - nerezová zábradlí - kovové schody, schodiště vnitřní i venkovní - drátěné programy - kovové prvky pro vybaveni kuchyní.

Hodinový manžel - služby pro domácnosti a firmy, opravy, údržba a servis bytů a kanceláří, montáže nábytku, bytových doplňků, čištění koberců a čalouněného nábytku, drobné instalatérské a elektro práce, dodávka a montáž žaluzií a rolet, vrtání do panelů, zapojení praček, myček, mytí oken a dveří apod.

Dezinfekce potrubí vnitřního vodovodu včetně vystavení Zajištění rozboru vody z dezinfikovaného rozvodu vody. Vodoinstalatérské práce.

Servis, výměna a pravidelná klimatizace Elektroinstalační práce Dodávka, montáž a servis - tepelná čerpadla Topenářské práce - kompletní dodávky - rozvody topení - peletová kamna Čištění - kuchyňské provozy a mytí - klimatizační jednotky Vodoinstalační práce - kompletní dodávky - rozvody ...

Izolace spodních staveb, protiradonové a střech fóliemi Protiradonové izolace Klempířské práce Střechy

Truhlářství, výroba: - skříně - schody - kuchyňské linky Práce převážně z masivu Zakázky dle přání zákazníka

Autopůjčovna Čištění interiérů vozů Odtahová služba Bazar stavebních strojů Skladování Logistika Mezinárodní a vnitrostátní doprava Stěhování

Zprostředkování dopravní služby a jeřábnické práce práce s vysokozdvižnou plošinou.

Zateplení fasád Podlahářské práce Rekonstrukce - koupelny - bytová jádra - kuchyně Dodávka - sanitární keramiky - baterií - van - sprchových koutů.

Elektromontáže a rozvody v domech a bytech. Rekonstrukce. Dřevostavby a venkovní terasy.

Zakázková výroba nábytku. Truhlářství se specializací na kuchyňské linky. Výroba umělých stromů do interiéru.

Servis a oprava plynových kotlů a hořáků. Montáž topení.

Instalatérské a topenářské práce. Zednictví a obkladačství.

Stavební firma. Rozvody a instalace.

Truhlářství, podlahářství Zednictví Hodinový manžel

Přípravné práce pro stavby a zednictví

Zámečnictví, nástrojářství. Broušení pil na dřevo, nožů a fréz.

Elektroinstalační práce, prodej a montáž kamerového systému, domácích telefonů a pohonů vrat NICE.

Výškové práce. Opravy a nátěry fasád, střech, montáž reklam, montáž zábran proti ptactvu.

-Příprava a vypracování technických návrhů -Činnost technických poradců v oblasti stavebnictví a architektury -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Tvorba moderní architektury. Inteligentní bydlení.