ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Řešení pro životní prostředí. Hodnocení vlivů, krajinné plánování. Pedologie a geologie. Zahradní architektura a aplikovaná ekologie.

Výstavba optických, metalických a hybridních sítí, servis a komplexní řešení softwate. Slaboproudé rozvody TV, bezpečnostní, datové a hlasové.

Elektromontážní práce Výroba - stylové a řídící rozvaděče Projekce - elektrická zařízení

Požární rozvody Kotelny - výměníkové stanice Projektové dokumentace Topenářství montáž - topné systémy - ústřední a podlahové vytápění Prodej - instalační materiál - kotle - otopná tělesa Bourací práce - sanitární systémy - vodovodní rozvody v rodinných, bytových domech i průmyslových ...

Stavební práce: -zateplování fasád -strojní omítání -rekonstrukce -lití podlah -montáž sádrokartonů -obkladačské práce Stavba, výstavba: -rodinné domy Prodej stavebnin: -obklady a dlažby -izolace -sádrokartony -plastová okna -PU pěny -silikony, akryláty, lepidla -omítkové směsi

Lakýrnické a natěračské práce Malířské práce byty a kanceláře Tapetářské práce Rekonstrukce interiérů.

Řemesla, služby - výškové práce - zámečnické práce - natěračské práce

Technické konzultace a poradenství - difuzně otevřené konstrukce dřevostaveb - výstavby nových objektů na bázi dřeva dřevostavby - konstrukce podkroví - rekonstrukce a modernizace staveb na bázi dřeva - technologie výroby dřevostaveb a její optimalizace - závady a poruchy konstrukcí na bázi dřeva Prodej ...

Truhlářské práce - dveře - dřevěná schodiště a zábradlí - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny.

Nákladní doprava Výroba - stavební kámen - obklady - dlažby Prodej stavebního materiálu.

Truhlářství, podlahářství

Elektroinstalace, instalatérství a montáž sádrokartonu.

Řezbářské práce, restaurování, umělecký truhlář. Zakázková výroba.

Realizace a rekonstrukce koupelen a bytových jader. Rozvod vody a kanalizace.

Zednické a výkopové práce. Pokládka dlažby, štuky, zateplování fasád.

Rozvody topení Prodej vybavení do koupelen, pákové baterie, toalety, sprchové kouty

Stavební a realizační činnost. Pokládáme a instalujeme: - vodovodní a kanalizační řády a přípojky - plynovod - ekologické stavby - zemní práce. Prodej trubkových systémů, střešních žlabů a technických výlisků.

Zámečnické a svářečské práce.

Malířství, tapetářství, lakýrnictví. Natěračské práce. Opravíme a renovujeme: - fasády - dveře - okna - kovové konstrukce. Tvorba venkovní reklamy a polepování aut.

Výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Vysušování vlhkého zdiva Certifikovaný výrobek. Izolace vlhkého zdiva pomocí chrom-niklových desek. Používáme desky se zámky.

Stavební firma Kreistav nabízí práce: zemní, bourací (bourání), demolice, monolytické, tesařské, zednické a malířské práce + komunikace..

Výstavba a rekostrukce - střešní konstrukce -střechy na klíč