ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: - zednické - údržba zeleně.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - solární systémy - montáž centrálních vysavačů.

Elektroinstalace, elektrikářské práce - výroba rozváděčů - hromosvody a uzemnění - průmyslové a bytové instalace včetně rekonstrukcí.

Zakázkové truhlářství, výroba - kuchyně - okna - dveře - nábytek z masivu.

Pokrývačské a klempířské práce - pokládání střešních krytiny.

Kovovýroba. Stavební zámečnictví.

Potřebujete nové topení? Chcete provádět rekonstrukce topení nebo plynu? Obraťte se na instalatéry a topenáře z firmy KOVO Johan! Naší prioritou je Vaše spokojenost. Předností naší společnosti je profesionalita a dlouholetá zkušenost na trhu. Cenové nabídky zpracováváme zdarma po zaměření nebo z dodané projektové dokumentace. Nabízíme ...

Služby: -výškové práce montážní plošinou.

Činnost: - zemní práce - recyklace - nákladní autodoprava - přeprava nadrozměrných nákladů.

Práce: - topenářské - montáž podlahové vytápění - vodoinstalatérské - plynařské - strojní čištění kanalizací.

Provádíme zemní a výkopové práce, demolice, vyklizení budov a objektů.odvoz odpadu a sutě.Pronájem kontejneru od 3m3 do 14m3.Teréní úpravy, výkopy základů, plotů.Prodej a dovoz štěrku, písku, katrované zeminy a kačírku.Převoz stavebních strojů do 7, 5t.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Služby: -nabídka truhlářských prací

Balíci služby a kompletace, logistika a skladování, správa a údržba budov, elektromontážní práce, zámečnícka výroba, minipivovar Všerad.

Truhlářské práce - nábytek z masivu - paletová okna - EURO okna - schodiště (rovné i točité z masivu)

Pokrývačství, klempířství - kompletní dodávky střech - pokrývačské práce - klempířské práce.

Rekonstrukce domů a bytů - zednické práce - sádrokartonářské práce - bourací práce - malířské práce - obkladačské práce. Stěhování - stěhovací služby - vyklizení bytů, domů.

Elektroinstalační práce, elektrikář - montáž, opravy, revize elektrických zařízení.

Nákladní autodoprava: - dovoz kamení, štěrku, písku, zeminy. - odvoz suti - přistavení kontejneru. Zemní práce: - terénní úpravy - zavážení základů.

Truhlářství. Výroba - vestavné skříně - kuchyňské linky - postele - koupelnový nábytek.

Stavební firma. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -ploty, pergoly, balkony, zábradlí -půdní vestavby -zemní práce strojem UNC. Rekonstrukce: -byty -domy. Prodej: -stavebniny. Pronájem: -střešní výtah (dle dohody).

Kominické práce: -čištění a kontrola komínů, kouřovodů a výběr sazí -kontora čištění spalinových cest od spotřebičů na plynná paliva -čištění a kontroly spotřebičů paliv ( Lokálních spotřebičů, kotlů UT, technologických spotřebičů, průmyslových pecí atd.) . -čištění kouřových kanálů -prohlídky komínů komínovou kamerou - ...

Provádíme zemní práce, kompletní realizace staveb, subdodávky, rekonstrukce objektů a projektovou činnost ve výstavbě.

Opravy rozvodů elektroinstalací v RD a bytech, přípojky k objektům až po rekonstrukce a nové montáže dle projektových dokumentací - stavební a průmyslové.

Zemní práce, nákladní autodoprava, pronájem kontejnerů, demolice.