ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zemní práce, vedení vody a kanalizace.

Výstavba - lesní cesty Pokládka - dlažby betonové, skladební a vegetační Výstavba - rybníky - vodovody - kanalizace Vodoinstalační práce

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -potřeby pro malíře -zahradní technika -spojovací materiál -elektromateriál Služby: -míchání barevných laků, fasádních a interiérových barev Práce: -zateplení budov -rekonstrukce budov -dlažičské -natěračské -malířské -lakýrnické -podláhářské -zemní a výkopové práce

Projekty, montáž, servis: -plynová zařízení -plynofikace objektů -plynové kotelny -ústřední vytápění -kotle Protherm -Dakon.

Projektování, dodávka a montáž vytápění, kotlů, plynovodů a tepelných čerpadel. Revize a instalace plynových kotelen, řešení kotlových kaskádových jednotek. Instalace rozvodu vody a zařízení na ohřev. Solární ohřívání vody v bazénech a sběrnicích. Orientace kolektorů.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - opravy a rekonstrukce střech - drobné zednické práce

Služby: - elektromontáže - elektroinstalace Prodej: - svítidel

Práce: - zednické - rekonstrukce staveb - obklady, dlažby - koupelny

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata - brány - sklepní kóje - ocelové konstrukce

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky. -kancelářský nábytek. -vestavěné skříně.

Činnost: - stavba rodinných domů - rekonstrukce - obklady, dlažby - kompletní dodávka střech

Služby, revize: - elektrická zařízení - hromosvody - elektrické spotřebiče - elektrické nářadí

Služby: - zednické práce - zateplování fasád

Výstavba: - rodinné domy - garáže - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sanace inženýrských staveb a zdiva - rekuperace Služby: - výškové práce - zámečnictví

Dopřejte si příjemný chládek. Firma Anděl František Vám nabízí dodávku a montáž klimatizace a chlazení, tepelné techniky pro vzduchotechniku, tepelné, protihlukové a protipožární izolace. Dále provádíme nátěry potrubí a konstrukcí, elektro měření a regulace, měření hluku, tepelná čerpadla, větrání a rekuperací tepla a teplovzdušné vytápění.

Úpravny vod Topenářské práce Podlahové topení EUROCALOR (suchý systém) Odstraňování vlhkosti zdiva Prodej, dodávka a montáž - rekuperační odsavače Prodej - zalévací systém do bytu nebo na zahrádku

Plynoinstalační, vodoinstalační a topenářské práce. Dodávka - černá a nerez ocel. Velkoobchod - trubní tvarovky. Výroba - trubní tvarovky.

Služby: - stavební projekce - inženýring Stavební činnost: - pozemní stavby - rekonstrukce - zemní práce

Dodávka - garážové ochranné profily - zábrany stavební vyznačovací sítě Dodávka - vymezovací sloupky a kužely - vytyčovací výstražné pásky - dopravní kužele - zahrazovací sloupky Dodávka - mobilní zábrany (kovové, plastové) - zábrany TENSABARRIER - zábrany (sloupky s lanem) - ...

Stavební společnost: -zakládání staveb. -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce větších budov. -zateplení budov. Práce: -jádrové vrtání. -zemní práce Bobcat.

Kovovýroba. Výroba: -ocelové konstrukce. -kovová vrata, ploty. Kovářské práce. Práce: -vodoinstalatérské. -plynařské. -topenářské. Železářství, prodej: -brusivo. -spojovací materiál. -montážní pěny, tmely. -svářecí materiály.

Práce: -rekonstrukce budov. -hrubé stavby domů. -rekonstrukce bytových jader. -zednické. -obkladačské. -vodoinstalatérské.