ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zámečnictví, výroba - komponenty pro autojeřáby - ocelové konstrukce - závory.

Služby - zemní a výkopové práce - kontejnerová doprava - odvoz suti, zeminy.

Sádrokartonářské práce - montáže sádrokartonu.

Stavební činnost - zemní práce - inženýrské sítě. Pronájem stavebních strojů. Nákladní autodoprava - tuzemská doprava - přistavení a odvoz kontejnerů. Zámečnická výroba - vrata a brány - schodiště - ocelové konstrukce.

Zámečnické práce - zakázková výroba - schodiště - zábradlí - mříže - kované brány.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytových jader - půdní vestavby - zateplování fasád.

Stavební firma: - výstavba, přestavba rodinných domů - rekonstrukce bytů - zeteplování fasád - montáž sádrokartonu, minerálních podhledů - malířské práce - zednické práce.

Instalatérské a topenářské práce, čištění odpadního potrubí a kanalizací.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem dřevem a řezivem. Jako jsou například: palubky podlahové, podkladové, terasovky, hoblovaná prkna, KVH stavební hranoly, střešní latě, střešní krovy, OSB desky, fošny, palivové dřevo, a další stavební řezivo. Dřevo a řezivo dodáváme ve standardních i individuálních rozměrech s ...

Dodávka, montáž: - komerční chlazení - klimatizace - tepelná čerpadla Práce: - vodoinstalační - topenářské - plynoinstalace

Výroba: - dveřní a vratové systémy. Zámečnické práce.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - nábytek

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské

Práce: - sádrokartonářské - podlahářské - tesařské, klempířské - truhlářské

Práce: - tesařské - pokrývačské

Služby: - podlahářské práce - podlahář

Činnost: - stavební práce - zednické práce - rekonstrukce - obkladačské a dlaždičské práce.

Stavební firma: - hrubé stavby, rodinné domy - rekonstrukce domů - zednické práce - zemní práce - pokrývačské, klempířské, tesařské práce.

Zámečnictví, výroba, montáž: - ocelové konstrukce.

Tesařství, práce: - tesařské - šalovaní základů - stavby pergol.

Poskytujeme komplexní řešení inteligentní elektroinstalace domů a bytů na míru. Inteligentní dům od LOXONE se postará o vaši bezpečnost, komfort i úsporu energií.

výroba a montáž pergol, altánů, teras, zahradních domků, přístřešku pro auta a jiných dřevěných konstrukci, pokládka plovoucích podlah, pokládka zámkové dlažby a obrubníku