ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Elektroinstalace Slaboproudé rozvody Měřící a regulační technika Výroba rozvaděčů Poradenství

Činnost: -kopletní dodávka střech, -prodej stavebního materiálu, -lividace autovraků, nakládání s odpady.

Prodej a montáž: - laminátové plovoucí podlahy - dřevěné plovoucí podlahy - korek - PVC - koberce - pokládka parket - půjčovna parketových brusek - dveře - vnitřní i vchodové KASARD, SAPELI, LUX - schodiště - střešní okna. Interiéry na míru. Sídlo firmy: Pod Valy 111 284 01 Kutná Hora

Velkoobchod: kovové materiály a výrobky Výroba nemotorových vozíků. Lisování dílů na výstředníkových lisech o výkonech 25T-250T. Svařování Kovoobrábění Odjehlování dílů ve vibračních zařízeních Soustružení Frézování Zámečnické práce

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení - montážní a servisní elektro práce - demontáž a zajištění ekologické likvidace staré instalace a komponent - dodávka, montáž a uvedení do provozu - připojení na ostatní technologie (vytápění, silno i slaboproud, měření a regulace) - měření a regulace - protipožární ...

Prodej a pokládka PVC, koberců, plovoucích, korkových a dřevěných podlah, parket, marmolea, OSB desek, přechodové lišty. Nabídka broušení parket a půjčovna brusů.

Pohřební služba. Převozy zemřelých. Dodávky a prodej: -květiny, věnce, kytice. Zhotovení a prodej: -pomníky. Prodej: -urny -hřbitovní svítilny.

Vložkování komínů, kontrola a čištění spalinových cest, kolaudační prohlídky, odstraňování komínových závad a revize, poradenská činnost.

Středisko výrobního provozu 054 VP. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce včetně nátěrů - speciální kolejové mechanismy. Práce: - zámečnické - soustružnické. Oprava: - nákladní automobily - speciální mechanizace - stavební stroje.

Plynoinstalatérské práce Montáž - solární systémy Montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Vodoinstalatérské práce

Vodoinstalatérství, topenářství. Přípravné práce pro stavby: - zemní práce a terénní úpravy - výkopové práce - bourací a úklidové práce.

Autodoprava -zemní práce -rovnání terénu -zajištění autodopravy

Výškové práce pomocí horolezecké techniky - péče o stromy - nátěry - montáže

Práce: -malířské a natěračské (pouze velké objekty) -nástřiky interiérů VARIOPAINT -nátěry fasád a podlah -měření tloušťky (síly) nátěru -protipožární nátěry dřevěných a ocelových konstrukcí (atestace). Dodání materiálu pro náročné: -barvy -omítkoviny -bezešvé tapety.

Potřebujete kontejnerovou přepravu či odvézt suť? Kontaktujte nás! Naše společnost nabízí kontejnerovou dopravu, prodej sypkých materiálů, odvoz suti, služby obyvatelstvu, odtahovou službu. Dále nabízíme prodej - písky, štěrky, sutě a uhlí. Zabýváme se taktéž bagrování a úpravami terénů. Skládání uhlí pásem.

Zámečnictví. Výroba: - mříže - vrata - ploty - protopožární desky Účetnictví: - daňového účetnictví - zpracování DPH - silniční daně.

Nabízené služby: -revize vyhrazených elektrických zařízení včetně prostředí s nebezpečím výbuchu -revize pracovních strojů, ručního el.nářadí a spotřebičů. -zpracování projektové dokumentace -výroba rozváděčů -návrh a montáž řízení pracovních strojů, MaR -montáž elektrické instalace a hromosvodů včetně prostředí s nebezpečím výbuchu -návrh, ...

Geodetická kancelář. Geodetické přístroje.

Činnost: - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů - výroba jízdních kol, vozíků pro invalidy a jiných nemotorových dopravních prostředků - zámečnická vároba Výroba: - zdravotnické zástěny - zdravotnické vozíky - převazové vozíky - pomocné vozíky - hotelové ...

Projektování, elektroprojekce, realizace: - elektronika obráběcích a speciálních strojů. Návrhy hardware včetně plošných spojů.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra Zateplení fasády domu. Práce: - zemní a výkopové - bourací a demoliční - údržba komunikací - malířské a natěračské, malby a nátěry. Montáže, opravy: - rozvody potrubí, potrubní systémy ...

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské a podlahářské práce. Izolatérství. Zateplení, tepelné Izolace. Pokrývačství, tesařství. Pokrývačské a tesařské práce. Malířství, natěračství. Malířské a natěračské práce. Realizace, rekonstrukce. - střechy - výměna oken. Služby: - vedení a zpracování účetnictví - ekonomické, účetní ...

Interiér servis. Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce. Výroba: - atypické interiéry na klíč - kuchyně, kuchyňské linky - atypický nábytek z lamina, dýhy, masivu, HPL fólie - vestavné skříně - interiérové dveře - obložky, obložkové zárubně - flight case na audiovizuální techniku.

Služby: - elektromontáže - bytové a průmyslové instalace - počítačové sítě - hromosvody - kabelové přípojky - veřejné osvětlení - revize Zemní a výkopové práce. Odvoz odpadu: - sutě, sutí - hlína - listí, větve Skládka.

Firma STABAD CZ, s.r.o provádí stavební práce, montáže, rekonstrukce budov, zateplování budov a také novostavby, půdní vestavby, zámečnické práce apod. Vykonáváme také montážní práce pro zahraniční firmy.