Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Nabízíme stavební a montážní práce včetně výměny oken, dveří i tepelných izolací. Provádíme kovovýrobu či zámečnické a topenářské práce.

Výroba kuchyní, interiérů, šatních skříní a dveří. - truhlářské práce

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství - konstrukce a výroba přípravků a nástrojů - kusové a sériové CNC obrábění

Revize - elektrické spotřebiče Revize - elektrické zařízení do 1000 V - stroje, přístroje Revize - hromosvody Revize - rozvaděče Revize - ruční elektrické nářadí

Nabízíme: - více než 50 koupelen - obklady - dlažby - vybavení koupelen - voda, topení, plyn.

Montáže a opravy: - sdělovací kabely místní a dálkové sítě - vnitřní rozvody, sdělovací sítě - počítačové sítě - rozvody kabelů - přeložky sdělovacích a zabezpečovacích kabelů - domácí telefony - rozvody - ústředny.

Truhlářství Výroba - parkurové překážky

Tesařské práce Sádrokartonářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka, prodej a montáž - střešní okna

Elektroinstalační práce Připojení k internetu Výstavba a správa - datové sítě

Naše činnost: - stavební práce - výškové práce - nátěry fasád včetně tmelení spár a trhlin - zateplení fasád kontaktní i lamelové - kompletní montáž a renovace střech - opravy a nátěry s použitím horolezecké techniky.

Truhlářství. Zakázková výroba: - okna, dveře, schodiště - kuchyňské linky - podlahy, palubkové obklady a podhledy - zařízení provozoven.

Zámečnické práce. Výroba: -kovová vrata, brány.

Nabízíme Vám: - realizaci moderního bydlení s využitím nejnovějších technologií a designů, ale zároveň v příznivé cenové úrovni. Naše řešení je vždy realizováno přesně na Vaše požadavky. Naše technologie jsou vhodné nejenom do nových domů, ale také do stávajících bytů. Samozřejmě i do bytů "panelákových". Nabízíme Vám moderní, komfortní ...

Geologický průzkum - vrtné práce v rámci inženýrské geologie a hydrogeologie

Montáž a oprava: -hromosvody a uzemnění.

Revize i zkoušky plynových zařízení - školení obsluh - odborné prohlídky kotelen - zpracování dokumentace

Práce: - kovoobráběčské - zámečnické - řezání vodním paprskem.

Topení - Voda - Plyn - Kanalizace. Stavebně zámečnické práce: - vrata, ploty, zábradlí. Kompletní zajištění dodávek včetně projektové dokumentace. Cenová nabídka v ceně zakázky.

- AUREG Prodej, montáž, revize: -plynové a elektrické kotle BUDERUS, WOLF, DAKON, PROTHERM VAILLANT, JUNKERS, NEFIT. Měření a regulace: -montáž -náhradní díly. Prodej: -elektrospotřebiče, plynospotřebiče (karma, topidla) -náhradní díly -radiátory KERMI, KORADO, COSMONOVA. Práce: -topenářské: -rozvody: -plyn, topný olej, ...

Výškové práce pomocí horolezecké techniky mytí oken, opravy fasád, nátěry střech, bourání komínů