Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Nabízíme: - plovoucí podlahy - plastová okna - dveře Sapeli, Porta Doors - kuchyně - zařízení interiérů - sádrokartony - zateplení fasád - stavební práce - stavby na klíč - ingeneering - rekonstrukce bytů, bytových jader.

Hromosvody. Montáže, opravy, revize: - hromosvody na všech typech střech Výškové práce. Čištění okapových žlabů. Nátěry střech. Lepení IPY na rovné střechy.

Podlahové studio - Mado interier Prodej: - dřevěné podlahy, - laminátové podlahy, - přírodní linolea, - pvc, - bezpečnostní pvc - protiskluzná, - kaučukové krytiny, - koberce, - kobercové čtverce, - stavební chemie, - lišty atd. Podlahářské práce: -zaměření, -měření rovinností podkladu, -měření vlhkosti podkladu, ...

Provádí: -izolace proti vlhkosti -sanační omítky -izolace sklepních místností proti vlhku.

Provádíme: - projekce, inženýring, servis - silnoproud a slaboproud.

Slaboproudé instalace, servisujeme a provádíme zabezpečovací a kamerové systémy, televize a satelity.

Stavební práce: - zednické - obkladačské, montáž sádrokartonu a minerálních podhledů - instalatérské - topenářské - pokrývačské a tesařské - malířské a lakýrnické - klempířské - elektromontážní - zámečnické veškeré - podlahářské ( pokládání všech druhů podlahových krytin) - izolatérské, izolace staveb proti vlhkosti Prodej a ...

Lakýrnické práce - nátěry fasád Malířské práce Dodávka a montáž - sádrokartony

Tesařské prácestavba - pergoly - terasy - zahradní domky Zateplování střechy a budovy Stavba a rekonstrukce - domy Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Prodej, maloobchod: -průmyslové armatury -čerpadla -kotle -radiátory -expanzní nádoby Práce: -svářečské -elektrikářské na kotelnách a výměnících.

Zemní práce: - základy - demoloce - svahování a odbahnění rybníků - kanalizace a obnova struh - úprava skládek - úprava terénů - stroje: Caterpillar, Iveco, UDS 114, Tatra 815, 148. Doprava. Obchod.

Elektroinstalační práce: - rodinné domky byty, výrobní provozy, kancelářské prostory - výstavba kabelových sítí - výroba rozváděčů do 1000V.

Demolice Stavby na klíč - rekonstrukce Drobné stavební opravy

Realizace střech na klíč Zabýváme se pokrývačskými, tesařskými a klempířskými pracemi v Praze, Středních Čechách a Vysočině. Specializujeme se na kompletní realizace střech na klíč.

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Montáž - tepelná čerpadla IVT, NIBE, BUDERUS - montáž podlahového a klasického vytápění

Nákladní autodoprava Nátěry střech Tesařské práce - podkroví Hydroizolace střech Odstraňování - stavbydemoliční práce Stavby a jejich změny Klempířské práce - okapy Pokrýváčské práce - střechy na klíč - rekonstrukce střechpokládka - střešní krytiny Dodávka - střešní ...

Výroba: -prosévací stroje -ocelové konstrukce -stříhání, ohýbání a zakružování plechu do 10mm. Prodej a generální oprava: -chladicí kompresory. Zámečnické práce. Prodej technických plynů.

TESPON s.r.o. Nástrojárna Kolín KLIENTI spadají pod ně!! Instalatérství. Vstřikovna termoplastů.

Provádíme montáže dodávky a servisy: - plynových kotlů a kompletní dodávky vnitřních instalací. Zajišťujeme práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské práce - odpady a kanalizace - kompletní dodávky elektroinstalace - revize plynu - centrální vysavače i úpravy vody.

Prodej, montáž, práce: - střešní krytina(Bramac, Velux, Lindab) - klempířský výrobek - hromosvod včetně revize. Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - stavební

Zakázková výroba, truhlářství: - nábytek - okna, oken - dveře

Práce: -rodinné domky na klíč -střechy -fasády -zednické práce -stavební práce -zemní práce -instalační práce -zahradní úpravy.

Činnost: - stavební činnost - zemní a výkopové práce - autodoprava