Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zámečnické práce. Oplocení staveb a pozemků.

Montáž, prodej, servis, opravy: -silniční vozidla. Zemní práce.

Práce: - vodoinstalatérské.

Truhlářské práce. Zámečnictví.

Truhlářství. Stolařství.

Výroba, montáž, oprava plynových zařízení

Zámečnictví. Obchodní činnost.

Stolařské a truhlářské práce

Obkladačské prác:e: - obklady stěn, odborné provedení.

Provádí práce: -malířské -lakýrnické

Kamenictví Zpracování přírodního kamene

Komplexní dodávky střech na klíč. - tesařské, pokrývačské, klempířské práce - ploché, šikmé střechy - střešní krytiny - střešní okna - střešní systémy - štukatérské práce na památkových budovách.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování . Návrhy a kompletní realizace interiérů na klíč. Zakázková výroba nábytku či pokládky podlahových krytin.

Práce, služby: -zámečnické -topenářské -vodoinstalatérské.

Kominictví: -vložkování komínů.

NONSTOP opravy poruch. Elektroinstalace. Elektromontážní práce.

Služby: - zámečnictví - topenářství - vodoinstalace

Zajišťuji: - kompletní práce v oboru - topenář: - rozvody topení až po revize a kontroly - v oboru instalatér: - rozvody vody až po revize a kontroly - v oboru plyn servis: - rozvody plynu až po revize a kontroly.

Zemní práce: - traktorovým bagrem JCB 4CX - veškeré výkopové a zahrnovací práce - kompletní zajištění demoličních prací včetně odvozu a skladování suti. Prodej: - uhlí - písku - kamene. Nákladní doprava: - přeprava sypkých materiálů - přeprava paletovaného zboží v tuzemsku i do zahraničí. Vozy: DAF, TATRA, LIAZ.

Služby: - zedník, zednictví

Práce: - klempířské - pokrývačské.