ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: - elektrikářské - elektromontážní - elektrorevize. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - zateplování fasád

Montáže, dodávky, servis elektronických zabezpečovacích systému, kamerových systémů - CCTV, systémy EPS - elektrická požární signalizace, počítačových sítí a slaboproudých rozvodů.

Geodetické práce - inženýrská a stavební geodézie - práce v katastru nemovitostí - mapování

Stavební stroje. Přípravné práce pro stavby.

Pneuservis: -osobní a nákladní. Zemní práce. Autodoprava: -paletovaný materiál -přeprava sutí a zeminy -přeprava a prodej: -písek -drť* -štěrk.

Práce: - výkopové - demoliční - pokládka zámkové dlažby - zateplování - inženýrské sítě

Nabídka široké palety stavebních a zednických prací a činností pro okres Kolín, Nymburk, Kutná hora a širší okolí. Provádění výstavby rodinných domů jak zděných tak i dřevodomků. Kompletní rekonstrukce rodinných domů, bytů a bytových jader. Oškrábání a otloukání omítek, štukování, malířské práce apod. Dále nabídka zateplení domů, montáž ...

Zakázková výroba originálních interiérů, filmových a divadelních dekorací. Výroba televizních reklam a hudebních klipů. Truhlářská výroba nábytku na zakázku.

Potrubářské práce (potrubní rozvody) a zámečnická výroba. Instalace potrubních rozvodů technických plynů. Instalatérské a topenářské práce. Rozvody plynu, plynové přípojky, regulační stanice plynu

Kovoobrábění - zámečnictví - nástrojářství - kovoobráběčská kusová výroba

Stavební firma - stavební práce. Zednické práce. Malířské a lakýrnické práce. Pokrývačské a izolatérské práce. Poradenské služby.

Stavební firma - stavby na klíč - rekonstrukce a renovace - zateplování objektů

Drcená polystyrenová izolace Sypaný polystyren Izolace podlah a stropů sypaným polystyrenem

Montáž sádrokartonu. Provádění staveb. Systém požární ochrany.

Výkup stromů a pořez: -jehličnaté dřevo --listnaté kulatiny Pila-výroba a prodej řeziva: -prkna, trámy, vazby, krovy, latě, palety a jiné řezivo -výroba palet, lešeňových podlážek Prodej: -palubky, hoblované profily -plotovky Truhlárna: -výrobky z masivu Ohrada 72, 280 02 Nová Ves I. provozovna Klavary (areál mlýna) Tel.: +420 ...

Pneuservis. Autodoprava. Zámečnická výroba. Kolejové mechanizmy.

Práce (střechy): - pokrývačské - klempířské - tesařské. Libovolné druhy střešních krytin: - Bramac, Cembrit, Beta, Tondach. Tvarované plechy : - Lindab, Mera, Ranila, pozink, titanzinek, měď Cu. Výroba klempířských prvků: - délky 1 až 6 m do síly plechu 0, 7 mm. Montáž: - okno VELUX, Roto, Prima Fenestra (včetně ...

Kamenictví. Výroba pomníků z přírodního a umělého kamene -provádění montáže i demontáže starých pomníků, přebrusů, sekání písma či přípisů.

Montáž - tepelně izolační panely ISOTEC Výstavba - rodinné domy na klíč - pozemní stavby Střechy na klíč

Jsme firma, pro kterou je chůze po šikmém povrchu střešních ploch stejně samozřejmá jako chůze po zemi. - střechy na klíč - pokrývačství - klempířství - tesařství - střešní okna - střešní krytiny - nadkrokevní izolace - krovy - pergoly - zastiňovací technika - dřevostavby - schodiště

Přípravné práce pro stavby

Zámečnictví, nástrojářství Izolatérství