SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zakázková výroba truhlářských prací.

Kompletní kominické práce - vložkování - rekonstrukce - číštění - opravy odboček - změny výšky, směru, prasknutímontáž a prodej - veškeré komínové systémy - fasádní nerezové komíny Dopojování - spotřebiče Obestavby krbů

Služby: - přeprava nadměrných nákladů - zemní a jeřábnické práce.

Pokládka - žulová a mozaiková dlažbadlaždičské práce

- elektroinstalace rodinných domů a bytů - průmyslové elektroinstalace - opravy a revize

Na českém trhu působíme jako pokrývači již od roku 1990. Pokrýváme střechy všech typů a velikostí. Máme dlouholeté zkušenosti v oblasti zhotovení kompletních střech s použitím veškerých druhů materiálů, které jsou na trhu dostupné. Mezi naše služby patří zhotovení klempířských a zámečnických prvků a tesařské práce.

Realizujeme úpravy veřejných prostranství včetně ošetření zeleně. Provádím výkopové i zámečnické práce. Nabízím montáž ocelových konstrukcí.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a ...

Práce: -malířské -lakýrnické -tapetářské.

Služby, práce: -revize elektrických zařízení. -elektroinstalace. -elektroprojekce.

Revize: -elektrická zařízení. Práce, služby: -elektromontážní.

Práce: - malířské - lakýrnické - tapetářské.

Montáž - domácí vodárny Kompletní rozvody ústředního topení Rekonstrukce koupelen v bytových jádrech Rekonstrukce koupelen v bytových jádrech Vodoinstalační práce - rekonstrukce stoupacích i lezatých rozvodů vody a odpadů v panelových domech

Truhlářství. výroba nábytku na zakázku

Naše služby nabízíme pro průmyslové zóny, vodohospodářské a inženýrské stavby a občanskou zástavbu.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky. - kácení rizikových stromů - mytí oken - úklid sněhu ze střech

Nabízíme služby ve výrobě průmyslového vybavení a v oboru zámečnictví.

Provádíme: - stavební a řemeslné práce - výstavba, rekonstrukce domů či průmyslových staveb.

Výroba, prodej, montáž: -plastové dveře -plastová okna PLUSTEC izolační dvojskla, těsnění EPDM -výlohy -zimní zahrady. Prodej, montáž: -sítě proti hmyzu -žaluzie -hliníkové venkovní parapety R.B.B.* -vnitřní parapety plastové, dřevotřískové -venkovní rolety plastové, hliníkové, nadokenní, předokenní -sklepní ...

Výškové práce horolezeckou technikou: - opravy a nátěry fasád - tmelení panelových spár - opravy šikmých střech - opravy a nátěry klempířských prvků - nátěry konstrukcí - kácení a prořezávání stromů - instalace reklam a zábran proti holubům.