SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství, podlahářství. Výroba: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - kuchyňské linky. Dodávky, montáž: - podlahy. Prodej koberců.

Výroba, prodej, montáž: -požární, protipožární okna, dveře a stěny -eurookna -schody, pergoly, zimní zahrady - vybavení interiéru

Činnost: - malířské práce - lakýrnické práce - dekorační techniky - šablony - bordury - lepení ozdobných lišt a rozet - nátěry fasád - drobné zednické práce - montáže SDK.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Stavební sdružení JA-Sal. Práce: - zednické - pokladačské a obkladačské Realizace: - stavby na klíč - hrubé stavby - opravy komínů či montáže nových těles.

Stavební práce. Zámečnické práce, zámečnictví. Nástrojářské práce, nástrojářství Obrábění - strojní dílna.

Výroba, zhotovení, montáže: - okrasná oplocení - zahradní brány - okrasné a bezpečnostní mříže - vrata křídlová i pojezdová - schodiště přímá i točitá - výlohy obchodů - dílenský nábytek - ponky, skříně - zábradlí, balkony, lodžie - okrasná a koupací jezírka - vybavení dětských hřišť - obecní mobiliář. Oprava: ...

Výroba: - kuchyňské linky - dveře z masivu, vestavné skříně, obyvací stěny - renovace nábytku - repliky nábytku.

Provádíme: - pokládka zámkových dlažeb.

Prodej: -střešní krytiny -střešní latě -klempířské prvky. Realizace: - střechy.

Podlahářské práce. Prodej: - podlahové krytiny.

Montáž, opravy: - bytové a průmyslové elektroinstalace - zabezpečovací systémy - elektrické topení.

Provádíme: - stavební a zednické práce - rekonstrukce bytových jader.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Práce: - pokrývačské - klempířské.

Montáž, projekce: -ústřední topení -výměníkové stanice -kotelny.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - atypický nábytek.

Stavební firma: - betonové jímky - betonové garáže - žumpy, septiky - vodoměrné šachty - čistírny odpadních vod. Jeřábnické práce.