SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
AŘbeton - Strojní hlazené betonové podlahy. - Lité anhydritové podlahy. Zhotovujeme podlahy ve velkých bytových domech i v rodinném domku. Dále provádíme: - základové desky domů - rekonstrukce rodinných domů - výstavba rodinných domů

Malování, tapetování, úklid.Podlahářské práce, montáže nábytku, nátěry dveří, zárubní a nátěry radiátorů. Montáž příslušenství v koupelnách.Moderní kamenné obklady.Kompletní bytový servis.Manipulační práce.Stěhovací práce menšího rozsahu.Služby hodinového muže. Levně-spolehlivě-kvalitně

Stavební společnost - průmyslové podlahy - betonové podlahy - cementové stěrky - renovace a sanace podlah - antikorozní ochrana ocelových kontrukcí.

Prodej, montáž, revize - vzduchotechnika - vzduchotechnické komponenty, ventilátory, vzduchovody, klapky. Klempířství - prodej okapových součástí. - zakázková výroba klempířských prvků.

Geodézie, geodetické práce - vytyčení a zaměření hranic pozemků - geometrické plány.

Geodézie, geodetické práce - vytyčení hranic pozemků - mapování - geometrické plány.

Kovovýroba - zámečnické práce - dělení plazmou - řezání. Výroba - polotovary pro oplocení.

Společnost Vyfiko s.r.o. se zabývá kovovýrobou včetně montáží ocelových konstrukcí, nachází se v Mělníku. Výroba, prodej a montáž: - ocelových konstrukcí, schodiští a zábradlí (u panelových domů) - ploty, brány, vrata - regály, markýzy - stříšky - haly, OK - alumistr - čekárny autobusové. Služby: - 3D vizualizace - prodej a ...

Služby: -připojení k internetu -správa PC sítí -instalace satelitů a antén -prodej kamer Práce: -elektroinstalační

Motoservis - opravy a servis motocyklů. Zámečnictví, zámečnická výroba - zábradlí, brány, branky, vrata. Účetní poradenství - vedení mzdové agendy - daňové poradenství.

Elektromontáže - elektro rozvody - opravy a montáž veřejného osvětlení - revize elektrospotřebičů.

Stavební společnost - novostavby na klíč - rekonstrukce domů - technický dozor - demolice staveb - zakládání staveb.

Výroba nábytku pro lékárny a zdravotnická zařízení - kompletní řešení pro lékárny na klíč včetně lékárenských přístrojů a pomůcek.

Truhlářství, podlahářství - zakázková výroba nábytku - kuchyně - dřevěné podlahy včetně montáže.

Hodinový manžel - kompletní servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže i kanceláře - zednické práce - úklidové služby - elektroinstalční práce - zámečnické práce - péče a údržba zeleně.

Zámečnictví, nástrojářství a kovovýroba.

Práce: -umělecké kovářství -zámečnictví

Naše služby: - restaurování starožitného nábytku - výroba historických replik - opravy a renovace nábytku.

Přeprava - sypké materiály písek, suť, odpad Demoliční práce včetně nakládky Přípravné práce pro stavby a zahrady

Služby: - elektroinstalace - montáž elektronické zabezpečovací systémy