SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Revize, zkoušky: -tlakové nádoby Rozvody: -plyn

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Opravy elektroinstalací bytových domů.

Zateplování budov Demolice - bourací práce Zemní práce Výstavba - průmyslové stavby - rodinné a bytové domy

Společnost Perfekt Obklady provádí a dodává obklady, dlažby, přírodní kámen, mozaiky, hydroizolace, nivelační stěrky. Kutná Hora, Kolín, Praha. Rekonstrukce koupelen a bytových jader Obkladačské práce

Sklenářství, sklenářské práce všeho druhu. Autodoprava, stěhování. Služby zejména pro oblast Neratovice, Mělník.

Anhydritové podlahy Strojní omítání

Provádíme veškeré stavební práce.

Projektování: - rozvody plynu, kanalizace, vody - vytápění.

Výškové práce: -čištění, opravy, nátěry fasád. -mytí oken. -osazování reklamních štítů, hromosvodů. -opravy, výměna, nátěry, čištění žlabů a svodů.

Naše služby: - zámečnické práce - potápěčské práce.

Stavební a řemeslné práce.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek kuchyně, obývací stěny, dětské pokoje, ložnice, kanceláře, restaurace - dřevěné obklady.

J.& S.Doležalovi Výroba, prodej: -akvária -terária. Sklenářství výroba nábytku z lamina

Profex Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Služby: - zakázková výroba a montáž nábytku z lamina se specializací na vestavěné skříně.

Nabízíme: - povrchové úpravy - specialista na repase profilovaných oken a dveří - vypracovaný systém zpevnění staré omítky a následné vyrovnání povrchů - stěrky - dekorační povrchy a fasádní systémy - pracujeme s materiály TIKKURILA, OIKOS, CANDIS.

Projekční a inženýrská činnost v oboru elektro.

Realizace - obklady a dlažby rekonstrukce koupelen, bytových jader Zednické práce - rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce - koupelny

Provádíme: - drobné stavební práce - rekonstrukce bytových jader.

Truhlářství, podlahářství Zámečnictví, nástrojářství

Člen Cechu sádrokartonářů ČR. Suché stavby na klíč. Dodávka, montáže: - sádrokartonové systémy KNAUF, LAFARGE - hliníkové minerální podhledy Luxalon od firmy Hunter Douglas - suché plovoucí podlahy Fermacell a Knauf - zdvojené podlahy. Prodej: - komponenty suché stavby: - sádrokartonové desky Knauf, Lafarge - tepelná a ...

Provádění veškerých stavebních prací. Výstavba, zateplování i rekonstrukce objektů. Montáže, instalace: - okna - sádrokartonové konstrukce - dlažby, obklady.

Realizace staveb. Rekonstrukce, přestavby: - budovy občanské vybavenosti - vodárenské a průmyslové objekty. Zemní a výkopové práce. Služby: - ruční úklid chodníků: - zametání - očištění – škrabání usazených nánosů - odstraňování prorůstajících rostlin - shrabování a odvoz listí - blokové čištění - nakládání a odvoz ...