ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost FEMONT a.s. se specializuje na zakázkovou výrobou v oblasti zámečnictví a kovovýroby. Naši společnost tvoří dceřiná společnost FEMONT Engineering s.r.o., FEMONT Manufacturing a.s. a FEMONT Automation s.r.o. Vyrábíme kovové konstrukce, vrata, brány, dále manipulační techniku či ocelové konstrukce dle požadavků zákazníků. Provádíme ...

Činnost - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - zednické práce

Činnost - pokrývačské práce - tesařské práce - klempířské práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - základové desky - montáž sádrokartonu - výstavba plotů, opěrných zdí - tesařské konstrukce - zemní práce - pokládka zámkové dlažby.

Stavební práce: - výstavba, rekonstrukce vodních ploch - pokládka zámkové dlažby - zemní práce.

Stavební činnost: - rekonstrukce interiérů - montáž sádrokartonu - podhledy - akustické, protipožární příčky - montáže obložkových zárubní - půdní vestavby.

Práce: - pokrývačské - klempířské - odklízení sněhu, ledu ze střech - kácení, prořez stromů pomocí horolezecké techniky.

Maloobchod, prodej, montáž a servis oken, dveří a vrat. Montáž stínící techniky, rolet, garážových vrat, zasklených lodžií a parapetů. Nabízíme Vám: - okna běžná, moderní i s lepeným sklem - vchodové dveře - posuvné-zdvihací systémy - rolety - větrání - garážová vrata - fasády - zimní zahrady - vnitřní ...

ramovaní obrazu, sklenařství, truhlařske prace

Stavební činnost, práce: - zedník, zednické - rodinné domy - rekonstrukce - krby - sádrokartony

Služby: - montáž sádrokartonu - minerální podhledy

Práce, služby: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž čerpadel - rekonstrukce koupelen

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - sádrokartonářské práce

Činnost: - výškové práce - arboristické služby

Práce, řemeslo: - truhlářství - pila

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - dětské pokoje

Práce: - klempířské - pokrývačské

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - dveře, vrata

Kominictví MB pan Zdeněk Pilař provádí veškeré kominické práce. Mezi služby které svým zákazníkům nabízím patří čištění, frézování a vložkování komínů, tlakové zkoušky spalinových cest či odborné posouzení stavu komínu. Dále také prodáváme komínové vložky, kouřovody a komponenty. Sídlíme ve městě Mladá Boleslav na ulici Havlíčkova 456/1. Práce, ...

Řídící systémy PLC - automatizační technika - náhradní díly pro automatizační techniku SIEMENS Repase, opravy i výkup PLC