Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Provádíme: - veškerá stavební činnost od rekonstrukcí, zateplování až po stavby na klíč.

Výroba - reklama (světelná, atypická, nafukovací, létající) - LED diody. Truhlářství: tel. 777 615 060. Květinářství: tel. 604251116.

Truhlářství: - zakázková výroba: - dveře - eurookna - dveře interiérové, vchodové, obložkové - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - dřevěné podlahy.

Stavební práce, stavební činnost: - realizace rodinných domů a bytových jednotek na klíč - zateplování budov - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - zámkové dlažby - zednické práce a jiné.

Stavební práce: -stavby na klíč: -rodinné domky -půdní vestavby -nástavby -průmyslové stavby -skladové stavby -stavby pro zemědělce -rekonstrukce: -byty -stavby průmyslové, občanské, zemědělské -zemní práce: -výkopy -základy pro stavby -pokládání inženýrských sítí.

Sklenářské práce: -vitráže, Tiffany technika, -systém Thermalux, posuvné stěny, lodžie, zimní zahrady, -výroba akvárií, -broušení a vrtání skla, -výroba, montáž zrcadel, -práce i mimo dílnu. Prodej: -polykarbonátové desky Makrolon, -ozdobné lišty do dveří, -žáruvzdorné sklo na míru, -těsnění do oken a dveří.

Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -šatní skříně -komody -peřiňáky -lůžka s úložným prostorem -lamelové rošty -zdravotní matrace -dětský nábytek -kancelářský nábytek -plovoucí podlahy s pokládkou -obklady stěn a stropů.

Montáž: -elektroinstalace -rekonstrukce stávajícího elektrorozvodu bytových jader. Montáž, měření, regulace: -plynové kotelny za použití prvků Siemens, Landis&Staefa, Junkers, Honeywell Zapojení a montáž: -elektrokotle, plynové kotelny, vzduchotechnika Vailant, Protherm, Dakon. Montáž: -pokojové termostaty-drátové, bezdrátové ...

Práce: - montáž sádrokartonu - renovace bytu - půdní vestavby - speciální omítky - zateplení budov - malířské práce

Činnost: -dřevoobrábění -soustružení dřeva na soustruzích CNC -dřevěné komponenty: -k nábytku, zábradlí, nohy k židlím, stolům, skříním, postelím, kulečníkům, úchytky -dřevěné hračky. Truhlárna a sušárna.

Zakázková truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -vestavné skříně -kancelářský nábytek Vzorkové prodejny: Všechlapy - 325541343.

Truhlářství, sklenářství, tesařství: Výroba: -eurookna -špaletová a zdvojená okna -vchodové dveře -interiérové dveře -drobný nábytek z laminace a masivu -dřevěná kuchyňská dvířka -dřevěná schodiště.

Truhlářské práce. Výroba: -oken, okna, dveří, dveře -obložkové zárubně -nábytek

Provádíme: - montáže sádrokartonu a střešních oken - zateplování budov - stavební práce.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Zprostředkovatelská činnost mimo zprostředkování práce. Čištění a údržba stáčecího zařízení v potravinářství. Autodílna. Výroba z nerezu. Sanitace a servis a prodej výčepních zařízení. Zemní práce.

Montáž střešních konstrukcí a pokládání krytin. Klempířské práce.

Malíř, natěrač. Malířské, natěračské práce.

Zemní a výkopové práce.

Truhlářství. Výroba: -nábytek.

Zámečnictví Práce: -zámečnické. Výroba: -plotové dílce. -schody. -brány.

Truhlářství, výroba: - kuchyně na zakázku