Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Výroba, prodej: - dřevěná schodiště.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Poskytování technických služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, ...

Prodej dovezených vín z Francie, prodej čedičové dlažby, kominictví.

-Natěračské práce -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Technické činnosti v dopravě Hostinská činnost Zednictví

Stavební společnost. zemní a bourací práce.

Výroba atypického nábytku: - výroba schodišť - kancelářský nábytek - atypický nábytek - dveře - dýhování - výroba sesazenek - tuplování - kalibrování - dýhování přířezů - lepení HPL - výroba dle přání zákazníka.

Rychlé a levné stěhování bytů, firem. Vyklízení sklepů, půd a nemovitostí. Převoz nábytku, zboží a materiálu, balící a dopravní služby, expresní doprava zásilek po Evropě, vyklízecí a bourací práce, odvoz odpadu, pronájem aut, levná autodoprava.

Lakýrnické práce Malířské práce Tapetářské práce Sklenářství - izolační dvojskla - vitráže do oken a dveří - přídavná okenní křídla (třetí okna) Dodávka - vestavěné skříně Kompletní úklid - mytí oken Čištění koberců Dodávka - silikonové těsnění oken a dveří - okna a dveře z PVC Nátěry fasád

Topenářské a instalatérské práce, revize plynu, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, topení, plynu a kanalizace. Prohlídky kanalizace kamerou.

Provádíme elektroinstalace, opravy a úpravy elektroinstalací, kamerové systémy - cctv, ip, hd-sdi, hd-cvi (Dahua a Hikvision). Realizujeme zabezpečovací techniku, elektronické zabezpečovací systémy - Jablotron, Satel, počítačové sítě - LAN, WiFi a domácí videotelefony. Zajišťujeme servis.

Zemní a výkopové práce, autodoprava, úklid sněhu. Základy pro rodinné domy, bazény, terénní úpravy zahrad, výkopy pro inženýrské sítě

Činnost: -montáž ústředního topení a zdravotní techniky -montáž plynu -montáž tepelných čerpadel -montáž zařizovacích předmětů dle katalogu firem Ravak, Vagner plast.

Stavebnictví, stavby, stavební firma: -bytová a komerční výstavba -rodinné domy a byty na klíč -stavba v různém stupni rozestavěnosti -modernizace staveb a bytů -provádění staveb inženýrských sítí -fasády:

Naše firma nabízí zakázkovou kovovýrobu vrat, bran, zábradlí, přístřešků, kotců, ocelových konstrukcí, stojanů na lodní motory a mnoho dalšího dle Vašeho přání, vše včetně montáže. Doprava po celé ČR. Krátké dodací lhůty.

Montáž sádrokartonu - sádrokartonářské práce. Do našeho rozsahu činností spadají sádrookartonové stropy, stropní podhledy, kazetové stropy a další. Montážní práce provádíme v Praze a okolí (Střední Čechy).

Zámečnictví, strojírenství. Práce: - lisování - tváření - obrábění - tryskání - soustružení - lakování - svařování.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Elektrorevize - elektroinstalační práce

Výroba - nerezový nábytek pro velkokuchyně stoly, regály, dřezy - nerezové zábradlí - nerezové potrubní systémy Svářečské práce Zámečnické práce

Kovoobrábění frézka, soustruh Zámečnictví - kovářství

Činnost: - Zahradní práce - Pokládka zámkové dlažby - Zemní práce - Gabiony - Autodoprava