Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Realizace zemních a výkopových prací, provozování autodopravy.

Zakázkové truhlářství na míru.

Kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové interiéry - zámečnické prvky - zámečnictví - ocelový švýcarský systém Jansen - požární uzávěry - kovovýroba - nerez, mosaz, ocel, hliník.

Provádíme přípravné práce pro stavby, zemní a výkopové práce, demolice a odvoz suti. Prodej sypkých materiálů. Mechanizace: AVIA kontejner do 5t traktorbagr - CAT 432 B IVECO 4 x 6 15t minirypadlo BOBCAT 3, 2t válec, pěch, deska

Výstavba rodinných domů a veškeré stavební práce včetně elektroinstalace, obkladů, dlažeb, sádrokartonových, zednických, tesařských i pokrývačských konstrukcí .

Veškeré geodetické práce, zabezpečení metrologických služeb. Kontrolní měření pro posudkovou činnost.

Nákladní automobilová doprava. Silniční motorová doprava-veřejná nákladní vnitrostátní silniční motorová doprava - opravy motorových vozidel - opravy karoserií - zemní práce - nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - zprostředkovatelské služby.

Provádění truhlářských prací.

Geologický průzkum Architektonické a inženýrské činnosti.

Firma s historickou tradicí provádí veškeré kamenosochařské restaurátorské práce, kamenické práce slohové, rekonstrukce zejména z historických pískovců, opuky, vápenců i žuly včetně konzervačních metod. Náhrobky - návrhy, nápisy, zlacení, stříbření.

Průmyslové stavby;pozemní stavby;sádrokartonové konstrukce;železobetonové konstrukce;stavba na klíč.

Přeprava: -betonové směsi AUTOMIXY a BETONPUMPY. Služby: -úklid -čištění koberců a čalouněný nábytek.

Výroba a prodej náhrobních předmětů.

Služby: - umělecké kovářství - sériová kovovýroba využívající širokou škálu různých materiálů - zámečnictví - další umělecké obory - industriální a zakázková výroba - spolupráce s interiérovými architekty. Komplexní služby v oblasti zpracování kovu. Od počátků se věnujeme jak sériové výrobě, tak jednotlivým zakázkám. Tato kombinace ...

Klimatizační systémy: - komplexní služby - dodávky na klíč - dodávka a montáž klimatizace - instalace a zprovoznění klimatizačních a chladících zařízení - opravy - servis a preventivní prohlídky klimatizačních systémů - návrhy klimatizačních systémů - zpracování projektové dokumentace - MaR pro vzduchotecniku a chlazení.

Stavebniny - klempířství, pokrývačství. Stavebniny: - prodej, maloobchod, velkoobchod. Řemeslo: - klempíři - pokrývači. Zdivo: - Porotherm - Heluz - Ytong - KVK - porobeton.

Světová jednička v sanaci škod. Sanace při škodách způsobených: - požáry - výbuchy - zemětřesením - silným větrem - povodněmi - deštěm - vniknutím vody a únikem chemikálií.

CNC Obrábění kovů. -Frézování, soustružení, vrtání Výroba dílů středně velké až velké serie. Zámečnická výroba, : - ocelové konstrukce střední včetně povrchové úpravy (ocelová konstrukce) - schodiště z oceli - zábradlí a mříže z oceli, - vrata, brány, ploty z oceli

Opravy, rekonstrukce: - střechy Práce: - pokrývačské - montáž střešních oken - nátěry klempířských prvků.

Kompletních služby v oblasti návrhů a realizací veškerých druhů podlahových krytin včetně ošetřovacích systémů, nano technologie, zakázková výroba nábytku.

Veškeré stavební a rekonstrukční práce : Např.: - příčky zděné, spárované, sádrokartonové - betony podlah - podhledy sádrokartonové, minerální kazetové - omítky štukové, sádrové, umělé - zateplování fasád, vnitř. prostor RD - obklady koupelen, bazénů - dlažby vnitřní, venkovní, z kamene, uměl. pískovce - terasy, zámkové dlažby, chodníčky, ...

Umělecký truhlář. Vyrábíme na zakázku schodiště, dveře, okna, eurookna a kuchyně.