Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební práce: - zateplování domů - zemní práce - pokládka zámkové dlažby - rekonstrukce bytových jader - vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce.

Služby: - montáže strukturovaných kabelových systému - montáže zabezpečovacích systémů DSC a kamerových CCTV

Montáž, opravy, revize: - hromosvody - hromosvodů Výškové práce.

Výstavba: - dřevěné domy, sruby, chata - krovy - dětská hřiště

Služby v oblasti kácení a ošetřování stromů, parkových a zahradních úprav pro Vás zajistí firma Vladimír Bodlák. Provádíme zdravotní i bezpečnostní řezy, kácení stromů, prořezy a kompletní ošetřování stromů. Dále se také zaměřujeme na truhlářské práce, výrobu altánů, pergol či teras. Naše firma sídlí na adrese Na Vošverku 85, Čelákovice – ...

Stavební činnost: - rodinné domy - komerční prostory - rekonstrukce - zateplování fasád - zednické práce - malířské práce - truhlářské a podlahářské práce - dekoratérské práce...a další.

Služby: - demoliční a zemní práce - recyklace a uložení suti, živice, betonu a mnoha dalších materiálů - likvidace odpadu - nákladní autodoprava - pronájem stavební mechanizace

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - nábyt na míru - kancelářský nábytek - ložnice

Nabídka: - realizace zahrad - zemní práce - demoliční práce - pokládka kontejnerů. Prodej: - kvalitní tříděná zahradní zemina - okrasné kameny - vylouny, solitery - tvrdé palivové dřevo.

Montáž - vyměníkové stanice Servis měření tepla včetně pravidelných, zákonem daných kalibrací Komplexně zajišťují - provoz tepelných celků do 1 MW a provoz hromadných garáží Komplexní dodávky - vytápění - plynové kotle (měření, regulace) Bytové domy Restaurace - v areálu sídla ve Svojeticích Dva vlastní tenisové kurty ...

Kovovýroba Karel Veselý se zaměřuje na zakázkovou výrobu kontejnerů a náhradních dílů i příslušenství pro traktory a bagry. Provádíme také zámečnické práce. Naši společnost najdete v obci Bašť, okres Praha - východ. Kovovýroba, zakázková výroba: - kontejnery - náhradní díly na traktory - náhradní díly na bagry - příslušenství pro bagry ...

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, ploty - bezpečnostní mříže - přístřešky - schody, konstrukce. Svářečské a montážní služby.

Společnost Nesprekol s.r.o. působí v oblasti kovovýroby, zejména v oboru výroby zdvihací techniky. Dále provádíme kovoobrábění a povrchovou úpravu kovů tryskáním. Realizujeme také stavební a zemní práce. Zaměřujeme se na výrobu jeřábových drah, mostových a portálových jeřábů včetně montáží, revizí a servisu. Do výrobního programu naší společnosti ...

Nabízíme: - tryskání vysokotlakým vodním paprskem s tlakem až 3000 bar - sanace betonových a železobetonových konstrukcí, zejména mostních konstrukcí a vodohospodářských staveb - pevnostní injektáže trhlin v betonových konstrukcích - těsnění spár - speciální hydrofobizační nátěry k ochraně betonů proti povětrnostním vlivům a ...

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - skříně - ložnice - dveře

Montáž, realizace: - vnitřní a venkovní kanalizace, vodovody, plynovody - vytápění

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Kominické práce a revize komínů - vložkování komínů - pravidelné kontroly a čištění komínů. Prodej, e-shop - komíny - krby, krbová kamna.

Stavební činnost - zemní práce - pokládka zámkové dlažby - demolice. Prodej a montáž dětských herních sestav - dětská hřiště na zahradu i pro veřejný prostor.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce - topenářské práce - malířské práce.

Služby: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava