ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zemní a výkopové práce. Technické služby.

Prodej podlah a podlahových krytin, kompletní podlahářské práce. - koberce - PVC -Vinylové podlahy -Laminátové podlahy -Parkety -dřevěné podlahy -Marmoleum, Linoleum

Provádíme klasické instalatérské a topenářské práce. Naše instalatérské práce zahrnují veškeré práce z oboru kanalizace, voda, topení a plyn.Provádíme drobné opravy, tak i celé rekonstrukce.

Naše služby: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Stavební firma. Práce: - elektroinstalační, elektromontážní - stavební - zemní (výkopy, základy, hrubé stavby, rodinné domy) - rekonstrukce a opravy bytových a nebytových prostor - zateplování budov - instalaterské a topenářské práce - odvoz odpadu.

Od roku 1999 Vám nabízíme naše služby v oblasti stavebnictví, lešení a autodopravy. Nabízíme komplexní řešení Vašich požadavků. Vyzkoušejte nás a přesvěčte se o naší kvalitě.

Nabídka kompletních zemních prací, demolicí, odvozu suti a odpadu.

Nabídka zemních a jeřábnických prací.

Jeřábnické práce: - mobilní jeřáby. - jeřáb Tatra Základem této služby je zapůjčení autojeřábu se zkušenou a odborně proškolenou obsluhou s nímž provádíme veškerou manipulaci s břemeny různých druhů.

Výstavba rodinných domů, projektování staveb, technický dozor investora. Opravy, nátěry a zateplování fasád.

Společnost tokara s.r.o. je předním specialistou na elektrické podlahové vytápění v České republice. tokara je moderní montážní firmou, která svým zákazníkům poskytuje komplexní služby při projekci, instalaci a servisu elektrického podlahového vytápění. Firma provádí instalace podlahového vytápění do: - rodinných domů - kanceláří - ...

Projekce, výroba, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - dodávky na klíč včetně topení - elektroinstalace.

- Příprava nových podkladů - Malby - Nátěry - Nástřiky - Tapety

Odvoz, zpracování: -odpad. Práce: -zemní Údržba: -chodníky -zeleň

Stavební firma. Práce: - rekonstrukce bytových jader a interierů - půdní vestavby - rekonstrukce rodinných domů - opravy fasád - zateplování fasád.

Provádíme veškeré stavební práce.

Topenářství: - vzduchotechnika - elektroinstalace a revize Správa a údržba nemovitostí..

Zednické práce, rekonstrukce bytových jader, sádrokartonové vestavby, zateplení objektů, půjčovna nářadí. Kvalita za slušné ceny.

Chytrá pěna - nabízíme řešení zateplení a izolací certifikovanými stříkanými PUR izolačními pěnami

Služby v oblasti stavebnictví, stavební práce. Specializace na obklady a dlažby. Dále rekonstrukce bytových jader, kuchyně, koupelny, sádrokarton a další. Výroba okrasných zrahradních váz. Různá variace váz.

Zajišťujeme obklady a dlažby. Provádíme drobné zednické práce. Pokládáme zámkovou dlažbu.

Zajišťujeme a provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných a bytových domů jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, škol, kanceláří apod. Specializujeme se na kompletní dodávky a montáže vodoinstalací, kanalizací, přípojek elektro, elektroinstalací, automatizace, EZS, montáže alarmů ...

Přistavení kontejneru na odvoz suti a jiných odpadů. Provádíme bourací i zemní práce, demolice i odvoz odpadu. Bourání a likvidace objektů i černých skládek. Vyklízíme areály, sklady, kanceláře, byty, chaty, sklepy. Stěhování a vyklízení pozůstalosti. Nákladní autodoprava. Odvoz a vyklízení odpadu, vynosíme odpady i suti. Stěhování nábytku, ...

Vlastní výroba rozvaděčů, elektromontážní práce, kabelové rozvody, instalace, elektrické přípojky, montáž a revize hromosvodů, příprava pro změnu distribuční sazby, opravy a údržba zařízení, elektrické topení, správa veřejného osvětlení, revize elektro, práce s plošinou M 16, poradenství.